Bennük lehet az X-Faktor? - Meghallgatás a Pistonsban

Képgaléria megtekintése2017.03.12. - 15:00 | Szabó Bence Paszkál

Bennük lehet az X-Faktor? - Meghallgatás a Pistonsban

Szombat délután három órakor Szombathelyen, a Pistons Pubban tartott meghallgatást az X-Faktor stábja. Aki jelen volt, hallhatott pár meglepően jó produkciót!

HIRDETÉS

Március 11-én ismét X-Faktor meghallgatás volt Szombathelyen, és a lehetőséget sokan ki is használták! Volt, aki régóta készült rá, volt aki már nem először ment, és akadt olyan is, aki egy nappal ezelőtt döntötte csak el, hogy megméretteti magát. Nemcsak Szombathelyről és a megyéből jöttek jelentkezők, New York és Erdély is tiszteletét tette a "padláson".

Mindig is kíváncsiak voltunk arra, hogyan kezdődnek ezek a műsorok, mielőtt a képernyőn bármit látnánk a poénos tévés válogató előtt, amikor a versenyzőknek először kell énekelni. Érdekes volt jelen lenni a kezdet kezdetén, függetlenül attól, kedveljük-e vagy sem ezeket a tehetségkutatókat. A teremben jó hangulat uralkodott, minden olyan, mint a tévében - mínusz zsűri, nagy színpad, és élőadás. A meghallgatáson egy kamerával rögzítik a fellépőket, és később majd értesítik őket.

Kisebb technikai "beállás" után kezdetét is vette a meghallgatás, és a feszültség egyre nőtt. Sokan izgultak, érthető módon, de mindenki biztatott mindenkit, barátok jöttek a fellépőkkel, minden szám után járt a taps. Habár nem mindenkinek lehet aranytorka és nem mindenki őstehetség, tegnap hallhattunk azért kiemelkedően jó hangú versenyzőket! Élvezet volt hallgatni őket, de akinek annyira nem volt a szombati a top előadása, az sem az a kategória, ami borzasztó lenne. Egyszóval Szombathelynek nem kell szégyenkeznie, ha jönnek az élőadások, innét biztosan nem fog szerepelni senki a "jajj olyan rossz, hogy az már vicces, szórakoztassuk a népet" montázsban!

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás