Egyetemes zenék – az A-Klub e heti programja

2009.09.21. - 14:15 | vaskarika.hu

Egyetemes zenék – az A-Klub e heti programja

Helyszín: A-Klub (főiskolás klub) Szombathely

Dátum: 2009.09.21 - 26.

Streetpunk swinggel, földalatti elektro, dizsi, progresszív elektronika, rakkendroll, és mélységi hiphop - a valamikori „fősulis” klub beleerősít, az iskolaév első igazi hetére szinte minden napra jut valamely stílusban jobbára ingyenes program a tanulás monotonítását megszakítandó. Ajánlónkból kiderül, hogy az e heti felhozatal sem lesz épp színtelen.

Mivel többezres a hallgatószám, ez magában hordozza azt a logikus tényt is, hogy nagyon sokféle zenei ízlésnek kell megfelelni. A szervezők és tulajdonosok ezért igyekeznek minden igényt kielégíteni programszinten is. Ezentúl tehát nemcsak akkor érdemes levonulni az egyetemi klubba, ha egy jó pizzára, limonádéra, seritalra, vagy egyéb alkohlikákra vágyik az emberfia, vagy netezni, esetleg csocsózni akar. Az e heti felhozatal sem lesz épp színtelen, streetpunk swinggel, földalatti elektro, dizsi, progresszív elektronika, rakkendroll, és mélységi hiphop is terítékre kerül.

21. hétfő - Sinking Heroes, Fit Fat Trio

Két zenekar koncertel úgy 21-22 óra tájtól. A szombathelyi SINKING HEROES, kik a dallamosabb skate-punk vonalán utaznak, illetve a velük rokonstílusú, budapesti FIT FAT TRIO, akik a street-style swingesebb beütésű vonalán mozognak. Punks not dead! Csak manapság már máshogy.

http://www.sinkingheroes.extra.hu/

http://www.myspace.com/fitfattrio

22. kedd - Tommy Brutkho, Vidaotone

Stoned City Rockers. A külön-külön a nehezebb fajsúlyú tánczenék sokszínű tárházát felvállaló TOMMY BRUTKHO és VIDAOTONE mostanában ritkán játszik együtt. Azonban amikor igen, biztosak lehetünk pár dologban, mindketten nagyon jól tudják magukat érezni, a bpm a 120-132 takkon pöröghet, és az összhang mindig tökéletes köztük. Vélhetően ez kedden éjjel is így lesz.

www.myspace.com/tommybrutkho

www.myspace.com/vidaotone

23. szerda - DJ Devil

Berentzen party. A szerdák a könnyed szórakozás jegyében telnek, a hét ezen napján mindig valamely italmárka akciói várhatóak. Az eheti berentzen mellé a budapesti DJ DEVIL adagolja a talpalávalót.

24. csütörtök - Jankec, Köry

A-klub Progresszív. A szombathelyi Progrecinema két életbentartója és mentora JANKEC és KÖRY veszi birtokba a dj pultot aznap estére, a stílus kedvelőinek legnagyobb örömére.

http://www.progrecinema.hu/

http://www.myspace.com/djjankec

25. péntek - Flóra & The Boogie Boys

Ezen az estén a rock and roll vidámsága uralkodik el a klub felett, a nagyon szimpatikus FLÓRA AND THE BOOGIE BOYS ad táncalávalót, a koncertek előtt és után is stílusegyező zenékre pöröghetnek a szoknyapörgetős lányok, a belőtt sérós srácok, és persze mindenki más is.

http://www.myspace.com/floragang

26. szombat - Barbárfivérek

A hét legszókimondóbb estéjének a szombati ígérkezik, ugyanis félig meddig hazalátogat a Boose Broavaz gárdája. A győri székhelyű hiphop kollektíva országunk egyik fő csoportosulása a legtehetségesebbek és legjobbak közül. A népes családból ezen estén a szombathelyről indult DEEGO és a győri fenegyerek TIBBAH érkezik, bemutatandó a Barbárfivérek Disznóól című új albumát. A cím magáért beszél, senkinek sem kell nagy képzelőerő, hogy tudja miről is szólhat a nemrég mejelent lemeznyi osztás. Ezen estén csak a diákigazolvánnyal érkezők juthatnak be ingyenesen a klubba, külsősöknek a zsibbasztó 500 jó magyar forint a tarifa. Előttük és utánuk a szombathelyi Dj Kicsi sikálja bakelitjeit.

http://www.bloosebroavaz.hu/

http://www.myspace.com/thebloosebroavaz


Nem telik tehát eseménytelenül a hét a megújult klubban, mint ahogy - az ígéretek szerint - ezután sem fog. Mi pedig azt ígérhetjük, hogy hétről-hétre beszámolunk a helyszín történéseiről.

Új hozzászólás