Beat Dis és Moby Dick a Végállomásban (ápr. 7-8.)

2017.04.06. - 00:15 | vaskarika.hu

Beat Dis és Moby Dick a Végállomásban (ápr. 7-8.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2017.04.07 - 08.

Április 7-én, pénteken az erős szombathelyi kötődésekkel rendelkező Beat Dis lép a Végállomás színpadára, míg szombaton a III. Jótékonysági Véradás mellett a hazai thrash metal legismertebb és legnépszerűbb zenekara, a Moby Dick látogat a városszéli klubba. 25 éve, hogy megjelent a legendás Kegyetlen évek albumuk, ennek apropóján az album összes dala elhangzik majd a többi nagy Moby Dick sláger mellett.

Április 7. (péntek)

Az erős szombathelyi kötődésekkel rendelkező Beat Dis látogat a Végállomásba. A 15 éve alakult zenekar idén jelenteti meg ötödik nagylemezét, amiről a Tell Me When I'm Greedy az első hírnök, de nyárig érkezik még egy másik új szám és klip is.

Az eredeti felállásból már csak Csigó Tamás maradt, mellé két tag érkezett: az új dobos, Szőcs Gergő a Dirty Flow Clubból, a billentyűs Dure pedig a Turbo-ból. Horváth Zoltán basszusgitár pedig már hozzájuk képest régi tag, még az előző album készítésekor került a Beat Disbe.

Vendég a zalaegerszegi illetőségű VEN.

Belépő: 1.000.- Ft

Kapunyitás: 20.00

Beat Dis:

Április 8. (szombat)

A hazai thrash metal legismertebb és legnépszerűbb zenekara, a Moby Dick lép a Végállomás színpadára. A koncert különleges apropóját az adja, hogy idén van 25 éve, hogy megjelent a legendás Kegyetlen évek album. Ennek apropóján szombat este az album összes dala elhangzik majd, csakúgy , mint a többi nagy Moby Dick sláger.

Bemelegít két remek banda, az Agregator és a Power.

Belépő: elővételben 2.000.- Ft, a helyszínen 2.500.- Ft

Kapunyitás: 19.00

Moby Dick:

 


Új hozzászólás