Virtuózok: Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a harmadik széria

2017.04.07. - 14:30 | vaskarika.hu / hirado.hu

Virtuózok: Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a harmadik széria

Ma indul a Virtuózok harmadik évada egy felvezető adással, amely bemutatja a műsor születését.

HIRDETÉS

Ma este fél nyolckor kerül adásba az Így készült a Virtuózok. Ez visszatekint egészen a kezdetekig, ahogyan az ötlet kialakult, a műsor résztvevőivel hallhatnak interjúkat. Ez egy kis felvezetés arra, hogy 14-én aztán elinduljon a verseny - mondta Bősze Ádám műsorvezető.

Nem változott a struktúra, ugyanúgy 8 adás lesz 8 héten keresztül. Ami változást jelent, az a gyermekek személye, bár vannak visszatérők, akik az első és a második évadban indultak, és most úgy gondolták, ismét megmérettetik magukat. A zsűriben van két új személy: Várdai István csellóművész és Balázs János zongoraművész - ismertette Koltay Anna, aki ettől az évadtól műsorvezetőként szintén részese a produkciónak.

Ez egy igazi örömmunka látni ezeket a gyerekeket. Olyan alázattal vannak a zene iránt, és nagy fegyelemmel dolgoznak. Tanulni lehet ezektől a gyermekektől - hangoztatta.


MTI Fotó: Holéczy Barnabás

Idén nemcsak a finálé lesz élő, hanem a döntő is, amikor a korcsoportgyőztesekre lehet szavazni - tette hozzá Bősze Ádám. Elárulta, az elején nagyon szkeptikus volt, hogy a tehetségkutatót össze lehet-e gyúrni a komoly zenével, de hát működik - tette hozzá.

Hangsúlyozta: a zsűritagok a műsorban úgy tudják elmondani véleményüket a produkciókról, hogy közben dicsérik őket és jó tanácsokkal látják el a tehetségeket. Az egész kicsit mesterkurzus jellegű - mondta a műsorvezető, aki kiemelte, hogy a Virtuózok hatására egyre többen kapnak kedvet a zenéléshez.

Koltay Anna szerint pedig a szülők számára is biztatás a műsor arra, írassák be gyerekeiket zenélni tanulni.

Kapcsolódó írásunk:

Virtuózok - Három korcsoportban várják január 10-ig a jelentkezéseket

2016.12.04. - 00:30 | vaskarika.hu / MTI - Fotó: mosaiconline.hu

 Virtuózok - Három korcsoportban várják január 10-ig a jelentkezéseket

Három korcsoportban - kicsik, tinik és nagyok - jelentkezését várják születési dátum alapján 2017. január 10-ig a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorba - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

Új hozzászólás