Hosszú szólók éjszakája - A Kutya Vacsorája koncert a Végállomásban

Képgaléria megtekintése2017.04.20. - 19:00 | Büki László 'Harlequin'

Hosszú szólók éjszakája - A Kutya Vacsorája koncert a Végállomásban

Április 16-án egy igazi exkluzív zenei labor érkezett a Végállomásba: a Varga Livius vezette A Kutya Vacsorája adott több mint kétórás koncertet, hosszú szólókkal és fajsúlyos szövegekkel megtámogatva rockzenébe vetett hitünket. Vendégük az alterock fiatal féldrágaköve, a Zephyr volt.

HIRDETÉS

Varga Livius és nagyszerű zenésztársainak szerelemprojektje A Kutya Vacsorája, ami nem könnyű ügy azok számára, akik szeretik az egydimenziós dolgokat. Nagyszerű élvezet viszont azoknak, akik bírják a színes, ellentétes hangulatokban bővelkedő, kibogozni- és megélnivaló zenét!

Livius éneke és dumái egyfelől az egyszemélyes humor, a kávéházi stand-up comedy, a Quimbyből ismert "sanzonhoz dumálok, történetet mesélek" elemeiből építkeznek, másfelől pedig a blues tradícióit ápolják.


A szombathelyi koncert igazi csemege volt a vájtfülű zenebarátoknak, akik kevesen voltak, ám annál értőbb füllel adták jelét tetszésüknek. A többieket talán a sonka és a mama "éjjel-nappali altatója" tartotta távol a Cseh Tamás Program jóvoltából a városszéli klubba szervezett programtól.

"A klubokat is megtartotta ez a támogatási rendszer a halál peremén, bár még mindig nem mondanám, hogy elég klub van, ami fel tudná venni ezt a sok, tehetségtől duzzadó zenekart, ami ma Magyarországon van" - nyilatkozta Livius pár hónapja. Hogy ez mennyire így van, arról a Végállomás két koncertszervezője napokat tudna mesélni... 


A vasárnapi bulin a közönség belekóstolhatott a zenei flow élménybe, Livius még egy rajongójától Kubából kapott kis "csörgőt" is megvillantott a koncert közepén, miközben szembesített önmagunkkal, esendő fenségünkkel. Ezerszínű zene, magasan aratott tetszésindex - ilyen volt A Kutya Vacsorája debüt Szombathelyen! 


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás