Bluestól-bluesig – az A-Klub heti programja

2009.09.28. - 02:30 | Vidaotone

Bluestól-bluesig – az A-Klub heti programja

Helyszín: A-Klub, Szombathely

Dátum: 2009.09.28 - 10.03.

Míg a múlt héten megoszlott a stílusok aránya az elektronikus és élőzenei produkciók közt, addig az e heti felhozatal főképp az lájvra gerjedőknek kedvez majd. Hétfő este a Blues Jam indítja az etapot, és Cserga és Barátai böki le szombaton az első őszi hónapfordulót.

Szeptember 28. Hétfő - Blues Jam

Az Újvári Tímea énekesnővel felálló, rutinos zenészekből álló szombathelyi formáció, a standard blues daraboktól kezdve, a populárisabb felé is fordul, ezért színes és változatos műsorra számíthat az aznap este az egyetemi klubot választó publikum.

Szeptember 29. Kedd - metrosurfing

A gitárpop vonalán sepregető szombathelyi csapatot eddig jobbára a nevesebb hazai zenekarok warm-up csapataként láthattuk. Kedden este ők adják az aznapi műsor gerincét, ami borítékolhatóan vidám hangulattal és kitűnő hangzással lesz fűszerezve.

Szeptember 30. Szerda - buli a Bacardival

Mint minden szerdán, ezen a héten is az egyik alkohol-cég promotál a klubban, a múlt heti nagysikerű Berentzen-est után a világ legnépszerűbb rumitala, a Bacardi lesz a kiemelt bódítószer. A zenéről Dj Szúnyog gondoskodik.

Október 2. Péntek - Stictly at A-klub

A Slam Jr nevével fémjelzett label két harcosa Reelow és Daveslim „bektubek" műsora adja az est gerincét. A felvezetést az „UndergroundHouse!Ok?" két arca, Szkvess és Gueth prezentálja, a levezetést pedig Galeb-re bízták ezen a pénteken.

Október 3. Szombat - Cserga és barátai

A több évtizede blues-ügyi elfogultként lokálisan hírnevet szerzett zenekart errefele senkinek sem kell bemutatni, koncertjeik a stíluskedvelők istentiszteleteként híresültek el, borítékolható tehát a Mississippi-deltára jellemző hangulat.

Az e heti összes rendezvény ingyenesen látogatható természetesen, nincs más hátra, mint elmerülni mindenkinek a megfelelő zenei élményében. Aki pedig nem talál megfelelőt magának, az figyelje a következő heti felhozatalt!

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

rob 2009.10.05. - 03:37
nem lesz weboldala a klubnak?
hiába 2009.10.18. - 12:04
Nem lesz jövőhéten Aklub-ban koncertek?