A Pendelyes Táncegyüttes műsora a XXVII. Aratóünnepen

Képgaléria megtekintése2017.07.10. - 14:30 | Büki László 'Harlequin'

A Pendelyes Táncegyüttes műsora a XXVII. Aratóünnepen

Július 8-án, a kézikaszás aratást követően lépett fel Bükfürdőn az 1991-ben alakult Pendelyes Táncegyüttes. Az együttes a Sopron Táncegyüttes utánpótlásaként működik, tagjai számos sikert értek el az elmúlt években, különböző művészeti versenyeken, fesztiválokon. A Sipos Ferenc vezette táncegyüttes majd' 500 táncosa rendszeresen vesz részt a foglalkozásokon, alkot közösséget, jár táncházba és táncháztalálkozóra.

Ez történt az Aratóünnepen:

Rendet vágtak a búzában - XXVII. Aratóünnep Bükön

2017.07.09. - 06:00 | Büki László 'Harlequin'

Rendet vágtak a búzában - XXVII. Aratóünnep Bükön

Július 8-án tizenkét aratóbanda sorakozott fel a búzatáblák előtt a város legnagyobb múltú rendezvényén, az Aratóünnepen, amit hintós felvonulással, folklórműsorral és aratóbállal tettek színessé a szervezők. A hagyományokhoz híven az aratás végén a város polgármestere kalászból font koszorút kapott a büki aratóbandától.

 


Az Apostol sikert aratott a XXVII. Büki Aratóünnepen

2017.07.09. - 19:00 | Büki László 'Harlequin'

Az Apostol sikert aratott a XXVII. Büki Aratóünnepen

Miután a kalászok vízszintesbe, az aratók pedig függőlegesbe kerültek, elérkezett az idő, hogy egy önfeledt buliban nosztalgiázzon arató, marokszedő, zenebarát és fürdővendég. Hatalmas tömeg várta a honi könnyűzenébe a 70-es években berobbant Apostol együttest, akinek jó néhány ismert slágerét a zenekarral együtt énekelte a közönség.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás