Nyár van!! Hétvégén vár a győrvári sör- és csülökfesztivál (aug. 12-13.)

2017.08.12. - 13:30 | vaskarika.hu

Nyár van!! Hétvégén vár a győrvári sör- és csülökfesztivál (aug. 12-13.)

Helyszín: Győrvár

Dátum: 2017.08.12 - 13.

Kétnapos sör- és csülökfesztivál várják a gasztronómia és a könnyűzene kedvelőit Vas megye egyik legszebb településén, Győrváron. Csülök minden mennyiségben és elkészítési formában, főzőverseny, kétórás Neoton nagykoncert, rengeteg környékbeli táncos, hagyományos és kézműves sörök nagy választéka - szombaton és vasárnap az étel-ital-zene szentháromság jegyében dübörög Győrvár!

Rengeteg árus gazdagítja a gasztronómiai kínálatot augusztus 12-13. között Győrváron, az először megrendezendő Sör- és Csülökfesztiválon. Az ételválasztékban lesz többek közt csülökpörkölt, amiről a szombati főzőversenyen kiderül, hányféleképpen készíthető el. Emellett kóstolható lesz csülök pékné módra, sült csülök és még csülkös lepény is.

A jóféle söröket és ételeket pörgős zenék mellett "ugrálhatjuk le", amiről a két nap során a 120 perces nagykoncertet adó Neoton Família, Solymos Tóni és az Express zenekar, Szandi, Zoltán Erika, Jolly és Suzy, DJ Dominique, a Kocsmazaj és a Fáraó együttes gondoskodik.

A hatalmas vidámparkban az ország legnagyobb hintája is várja a "magaslati levegő" és a pörgés szerelmeseit.

A szervezők a gyermekekre és a családokra is gondoltak, bohóc, játszóház, íjászat és számos gyerekprogram várja két napon keresztül a legkisebbeket. A kulturális programokat a környékbeli tánccsoportok fellépése is színesíti!

Ami a koncert sorát illeti: augusztus 12-én mindenki kedvence, Solymos Tóni és az Express ad élő nagykoncertet, míg vasárnapi fesztiválzárásként a Neoton Família játssza legnagyobb slágereit élőben! Egy dologra mindenki figyeljen: ne menjen 220 felett haza!

Kapunyitás: mindkét nap 10.00-kor.

Jegyek kaphatók: a fesztivál napján a helyszínen, napijegy: 1500 Ft

Elővételben a napijegyeket 1200 Ft-ért kezelési költség nélkül a www.pannonjegyek.hu oldalon!

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Gombkötő Istvánné 2017.08.02. - 07:59
Szuper programok gyermekeknek,kisgyermekeknek ,esténként pedig a bőséges zenei kínálat kényezteti a felnőtteket,minden korosztály szájíze szerint megtalálja kedvenc dalait,én biztosan!!A szervezés kiváló!!!