Itt a XIX. Joskar-Ola Napok programja (aug. 12-13.)

2017.08.02. - 00:30 | vaskarika.hu

Itt a XIX. Joskar-Ola Napok programja (aug. 12-13.)

Helyszín: Szombathely

Dátum: 2017.08.12 - 13.

Augusztus 12-13. között rendezik meg Szombathelyen a XIX. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivált. A város legnagyobb lakótelepi rendezvényén fellép a Kozmix, Csepregi Éva, DJ Dominique, valamint Mokka Tribute jótékonysági koncert is lesz Rolikáért. Ismertetjük a részletes programot.

Idén, augusztus 12-13-án (szombat-vasárnap) rendezik meg a XIX. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivált. A szervező, a Joskar-Ola Alapítvány az idei rendezvényt a Joskar-Olán élő Erdélyi Rolika támogatására ajánlotta fel. A hét éves kisfiú már átesett két koponyafeltáráson, két sérvműtéten, egy shunt beültetésen, csontvelőtranszplantáción, és két évvel ezelőtt egy sikeres lábműtéten. Ennek ellenére Rolika egy vidám, jókedvű kisfiú, aki soha nem adja fel. Viszont a család számára nagyon megterhelő anyagilag Rolika rehabilitációja, ezen szeretne segíteni az alapítvány.

Szombaton reggel a klasszikus gulyásfőző versennyel, tuning találkozóval, sakkversennyel, tűzoltósági bemutatóval és a kispályás labdarúgó bajnoksággal indul a rendezvény, este pedig a nagyszínpadon a Mokka Tribute Band ad egy jótékonysági koncertet Rolikáért.

Vasárnap délelőtt a gyermekeké a főszerep, hiszen egy gyermek- és ifjúsági cross ügyességi versennyel indítanak a szervezők, ahol egy 22 állomásból álló akadálypályán tehetik próbára ügyességüket a gyerekek már 5 éves kortól, de lesz bábszínház és a Távhő támogatásával egy meseelőadás is.


Délután 16 órától Dr. Puskás Tivadar polgármester és Kelemen Krisztián városi képviselő mond köszöntőt, majd a díjkiosztók és a nyereménysorsolás után kezdődik a Joskar-Ola-i retro fesztivál Csepregi Évával, az ABBA Feelinggel, a Kozmix-szal és Náksival. A rendezvény végén az elmaradhatatlan tűzijáték szórakoztatja a kilátogatókat.

Az idei rendezvényen is lesz Vidámpark, ahol mindenki kortól és nemtől függetlenül megtalálhatja a magának való szórakozást.  

PROGRAMOK

RÉSZLETES PROGRAMTÁBLA


JOSKAR OLA FESZTIVÁL TOVÁBBI PROGRAMJAI


Új hozzászólás