Vidám családi nappal ünnepelt az 55 éves Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Képgaléria megtekintése2017.08.21. - 11:00 | Lutor Katalin

Vidám családi nappal ünnepelt az 55 éves Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

55. születésnapja alkalmából minden korosztályt átölelő családi nappal ajándékozta meg látogatóit a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. A rendezvényen fellépett többek között az Irigy Hónaljmirigy, a Szombathelyi Kötélugró Egyesület és a BE-JÓ Táncegyüttes is. A születésnapi buli mellé ráadásként még Minimax-nap is dukált ez alkalommal.

A rendezvények már reggel elkezdődtek, hiszen a meglepetés buli mellett a Minimax-napot is ezen a hétvégén tartották. Az időjárás sajnos nem kedvezett a szabadtéri eseményeknek, de a pihenőtérben minden fürdőző kényelmesen elfért. A hatalmas Minimax-kabalákkal már délelőtt együtt játszhattak a gyermekek, ám az igazi ünneplés csak a kényelmesen elfogyasztott ebéd után következett.

Az első ünnepi köszöntőt Ágh Péter országgyűlési képviselő mondta, aki szerint egyértelmű: Vas megye fürdőnagyhatalom. Beszédében jókívánságokkal illette az egyik legnagyobb, idén 55 éves fürdőt. A továbbiakra is tartogatnak még fejlesztéseket, a fürdőt ápolni és szeretni kell, de ezt természetesen a fürdőzők nélkül nem is lehetne teljesíteni.

A következőkben dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere köszöntötte a jelenlévőket, s kiemelte, a fürdő és a város remek kapcsolatot ápol egymással. Mindkettő szépsége és nívója a másik vállán is nyugszik. De természetesen jelenleg nem csak az idők múlását kell, hogy ünnepeljük, hanem azt is, hogy mindennek jó híre van, s ennek most mi is lehetünk a hírvivői. Utolsóként Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója mondott néhány kedves gondolatot, hiszen egy ilyen születésnap remek alkalom a nosztalgiázásra, a visszatekintésre. Az első épített medence 1962. augusztus 19-én nyílt meg, mely az emberek hatalmas összefogásának köszönhetően jöhetett létre. „Az apák mindig a gyermekeiknek építenek." - mondta az igazgató.


Az ünnepélyes rendezvényen közreműködött több győztes formációjával a BE-JÓ Táncegyüttes, akik Isztambulon át a sejtelmes keletre vittek minket táncaikkal, valamint a Szombathelyi Kötélugró Klub lányai is elkápráztatták közönségüket virtuozitásukkal és jókedvükkel. A délután sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy volt, akik a több százas dallistából válogattak igazi retro darabokat, valamint napjaink agyonhallgatott, ám tökéletesen átparodizált slágereit. "Azt kaptam a szülinapomra, hogy kivittek a betonos útra..." - nos, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum egy kicsit jobban járt. 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás