Szórakozz és tegyél szebbé egy életet! - Jótékonysági Nap Horváth Nikiért Vashosszúfaluban (szept. 9.)

2017.09.07. - 14:30 | Szokol Gábor - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Szórakozz és tegyél szebbé egy életet! - Jótékonysági Nap Horváth Nikiért Vashosszúfaluban (szept. 9.)

Helyszín: Vashosszúfalu

Dátum: 2017.09.09.

Szombaton remek programok várják az érdeklődőket a kis vasi faluban, melyet a szervezők nagy gondossággal VakVagány, azaz Horváth Niki köré építettek fel.

Főző- és kugliversenyen indulhatnak a jótékonykodni vágyók. Becsületkasszás beléptetés lesz a rendezvényen, melynek összegét Niki támogatására fordítják a szervezők. Ezért, ha szórakoznál egy jót, és segítenél egy kedves, energikus leányzó életének könnyebbé tételében, adakozz!

A versenykiírás nem túl kötött: nincs megadva, mit és mennyit kell főzni, egy kikötés van: saját alapanyagokból és eszközökkel kell elkészíteni az ételt, melyhez a tűzifát a szervezők biztosítják igény esetén.

Előzetes nevezés nincs, 13:00-ig a helyszínen fogadják a nevezéseket!



Aki nem ismerné Nikit és történetét, olvassa el ezt a pár sort az ő tollából:

"VakVagány néven is ismernek, ami a blogom írása óta "ragadt rám. Próbálok némi erőt nyújtani mindazoknak, akik úgy érzik tudnak belőlem, általam meríteni. Gyógyíthatatlan ritka kórral élek élettársi kapcsolatban, Erdheim-Chesternek köszönhetem a vakságot, a veséim leállását, és megannyi, szervi eredetű problémát. Hetente háromszor dialízisre járok, de a látásomat visszakaptam, 11 éves Angyalomnak hála, aki Lili, a vakvezető kutyám. Lili is hős, daganatos betegséget diagnosztizáltak nála, műtötték is, de ő küzd, felállt, és mellettem áll, ahogy tette ezt az elmúlt évtized minden egyes napján. Édesanyám mindkettőnk vára: igazi küzdő-mester, a túlélés nagyasszonya. Elvesztette édesanyját, aztán édesapámat, akivel a szerelmük közel húsz évig égett. Mi vagyunk hárman, a kis csipet-csapat, és igyekszünk falakat, hegyeket bontani, melyek akadályok -nehézségek, betegségek stb.- formájában elénk állnak."

A rendezvényhez jó szórakozást kíván a Vaskarika.hu csapata!


Horváth Nikiről itt írtunk:

A lelki szem fénylő tisztasága - Megosztók: VakVagány, azaz Horváth Niki volt a sorozat vendége

2016.05.04. - 00:40 | Mészáros Vivien - Fotók: Büki László 'Harlequin'

A lelki szem fénylő tisztasága - Megosztók: VakVagány, azaz Horváth Niki volt a sorozat vendége

Május 3-án a MEGOSZTÓK - Bloggerek és vloggerek sorozatban VadVagány, azaz Horváth Niki blogger volt Horváth Zoltán sorozatgazda vendége.

Új hozzászólás