Ska-tól a breakbeatig – Egyetemi klub heti menüsor

2009.10.10. - 11:00 | Vidaotone

Ska-tól a breakbeatig – Egyetemi klub heti menüsor

Helyszín: A-Klub

Dátum: 2009.10.12 - 17.

Hétfőtől ismét stíluskavalkád várható az A-épület aljában, hisz az amerikai ihletésű r’n’r, ska, elektronikus tördelés ugyanúgy kapott egy-egy estét, mint a lazább, slágeres „bulizenék”, és a retro-fíling. Nézzük hát, mire is táncolhat, ugrálhat, bólogathat, vagy csak békésen italozhat a hallgatóság!

Október 12. Hétfő

Mississippi Rockets koncert

Az erre az estére háromtagúvá bővülő formáció kapcsán nem is olyan rég írtuk, mennyire kíváncsiak is lennénk reájuk egy hangulatos klub-est fellépőiként. A kívánságunk ím valóra válik, és remélhetőleg a szombathelyi brigád Stieber Gabi vezérletével hozza a formáját, ami egyet jelent azzal, hogy egy nagyon vidám esténk kerekedik. A srácok felettébb szórakoztatóak verbálisan is, és kitűnően nyomják az amerikai ihletésű 60-70-es évekből eredeztethető southern-rockandrollt. Utána pedig pöröghetnek a lemezek is akár.


Október 13. Kedd

Bőgőmasina koncert

A zalaegerszegi Bőgőmasinát már nem kell bemutatnunk, legalábbis a ska zenék fanatikusainak, hisz országos hírnevet szereztek maguknak immár. A dobok mögül a szombathelyi hc-sok régi ismerőse és jóbarátja, Andris adagolja az alapokat, aki a Social Free Face ütőse volt sokáig. Szintén egy vidám mulatságnak nézünk elébe, mint minden ska bulin. A lemezek itt is bekészítve állnak majd.

Október 14. Szerda

Egyetemes buli

Dj Sheperd a házigazdája az estének, a club-house slágerek sorjázása tehát garantált, mint ahogy a teltház is, mint megszokhatták az aznapi törzsvendégek

Október 15. Csütörtök

Egyetemes házibuli a Becherovkával

Ezen a héten az italpromóciós mulatság csütörtökre tevődött át, a jóféle ital mellé Dj Szúnyog teszi alá a hangulatot, a tőle megszokott formában és keretek közt.

Október 16. Péntek

Videó-party

Vdj Banderas ismét becájgolja nem egyszerű felszerelését a pultba, és már indulhat is a retro ihletésű audiovizuális show. Mc Hammertől Tina Turneren át a Red Hot Chilli Peppersig szabadon.

Október 17. szombat

HardBreakers

Szombaton Vidaotone látja vendégül az ország egyik úttörő breakbeat-erét. Marka, aki nem mellesleg a Sziget egyik program-szervezője, folyamatosan játszik a főváros klubjaiban, nevével találkozhatunk bármely zenés hely line up-ján, az Instant-ban rendszeresen játszanak Vida L - Marka - Vida G felállásban. Hamisítatlan breakbeat várható tehát a rockeresebb fajtából. A Quimby sportházas kötelezője után épp megfelelő „levezetésnek" ígérkezik a törtütemek tobzódása.

Remélhetőleg ismét megtalálja mindenki a számítását a felhozatalban, aki nem, az figyelje a programtervet a következő héten is, igaz az őszi szünet miatt csak hétvégi programokra készülhet. De a pizza hétközben is finom marad!

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

tompysoft 2009.10.10. - 12:10
A Bőgőmasina bulihoz zárójelben fűzném hozzá, hogy nem utolsósorban rendkívül dekoratív énekesnővel állunk szemben... ;)

Más: Dj Shepherddel hallhattok interjút október 14-én este fél 7-től a Berzsenyi Rádióban. (www.berzsenyiradio.hu)
Kirincsitilla 2009.10.10. - 18:08
Október 13-án lesz kedden nem?A BŐGŐMASINA?
tompysoft 2009.10.11. - 15:56
Pontosan.