Depresszió és fiatal tehetségek a Végállomásban!

2017.11.02. - 11:00 | vaskarika.hu

Depresszió és fiatal tehetségek a Végállomásban!

Helyszín: Végállomás Klub

Dátum: 2017.11.03 - 04.

November 3-án, pénteken a Depresszió mutatja be Válaszok után… című vadonatúj nagylemezét a Végállomásban, november 4-én, szombaton pedig fiatal tehetségek veszik birtokukba a Végállomás színpadát és megpróbálják felidézni a régi legendás "Esélykiegyenlítők" szellemiségét.

November 3-án, pénteken a Depresszió mutatja be Válaszok után... című vadonatúj nagylemezét a Végállomásban. A buli érdekessége, hogy az őszi turné első állomása lesz Szombathely, így a rajongók itt hallhatjátok először élőben az új album dalait. Bemelegítésről az USEME gondoskodik.

Belépő 2.499.- Ft elővételben és a helyszínen egyaránt, kapunyitás fél 8-kor. Jegyelővétel a Végállomás Kiskocsmában és a Fészek Sörözőben.


November 4-én, szombaton fiatal tehetségek veszik birtokukba a Végállomás színpadát. Megpróbáljuk felidézni a régi legendás "Esélykiegyenlítők" szellemét, bemutatkoznak fiatal, feltörekvő tehetségek a megyéből. Első alkalommal 4 zenekarral ismerkedhetünk meg a zenei sokszínűség jegyében:

The River

The⚓River zenekar a Karneváli utcazenében láthatott fiatalokból álló csapat. Mindannyian metál, punk és alternatív zenén nevelkedtek, és lázadó korszakukat élik. Ennek a megjelenítése a céljuk a színpadon is. 4 bolond srác, akiknek mindene a zene.

A zenekar tagjai:
-Kovács Pali   @Ének,Gitár
-Gácsi Robi     @Gitár
-Mándli Bazsi @Basszusgitár
-Göltl Márk     @Dob 

The Grudge

Szombathelyen alakultunk 2016. novemberben. Néhány tagcsere után meglett a végleges felállás, a mostani négyes: Mersits András (ének, basszusgitár), Horváth Marcell (dob), Molnár Roland (gitár), Rejtő Stefánia (gitár). Egyelőre feldolgozásokat játszunk a 70-es 80-as évek rock és heavy metal klasszikusaiból, pl: Motörhead, Iron Maiden, Metallica, Tankcsapda, stb. Saját számokat is tervezünk a közeljövőben

https://www.facebook.com/thegrudgezenekar/

Ellenállás

https://www.facebook.com/Ellenallasofficial/


Red Rouge

Caro Emerald holland énekesnő és zenekarának zenéjét, saját feldolgozásban adjuk elő. A zenei műfajt nehéz meghatározni, a sokszínűség jellemzi leginkább, a 40-es 50-es évek külhoni filmjeinek muzsikáit idézi fel, a jazztől a swingen át a popig minden műfaj keveredik a dallamokban. Modern popos easy listening, house és hip-hop elemekkel, a mainstreamtől eléggé eltérő, de jól táncolható, vidám számok .

Zenénk jobban illik intimebb közeghez, kicsit megjelenik a régi chicagói bárfeeling, ami füstös, félhomályos helyeken csendül fel. Elegancia és kifinomult stílust, retro hangulatot idéző estet várhatnak tőlünk a vendégek.

Belépő 500.- Ft, kapunyitás 7-kor.


Új hozzászólás