Nevess magadra!! - Újra Körmenden a Müller Péter Sziámi AndFriends (dec. 16.)

2017.12.12. - 17:25 | Büki László 'Harlequin'

Nevess magadra!! - Újra Körmenden a Müller Péter Sziámi AndFriends (dec. 16.)

Helyszín: Körmend, Klub Trummerikum

Dátum: 2017.12.16.

A Körmenden megszokott, egyedi, hangulatos, fergeteges koncert vár mindenkit újra, jó sok régi dallal, bulizós közönséggel! URH, Kontroll, Sziámi dalok… plusz: ízelítő az új lemezről – NEVESS MAGADRA! – , amelynek bemutatója 2018. január 13-án lesz a budapesti Gödör Klubban. A koncert ingyenes, az Alterába Fesztivál ajándéka minden rajongónak! FIGYELEM! Új helyszín: Klub Trummerikum!

December 16-án, szombaton este beléphetünk egy helyre, ahol mindenidős-korunk kultikus hang- és üzenetbrigádja, a Müller Péter Sziámi AndFriends építi fel és erősíti meg bennünk azt a piramist, amit popzenei etalonnak nevezünk. Lerombolhatatlan, szilárd alap nekünk ez, amire hangulatunktól függően ugrálunk, együtténekelünk, vagy "kicsi kicsiszolt kőként" csak zuhanunk.

Az MPSZA - hívjuk az egyszerűség kedvéért most így - generációkat megszólító csapat. Nemcsak a 80-as évek szellemi eszmélését megélő, mára 50-es, 60-as éveiket taposó "lázadókat", hanem a mai fiatalokat, a Z-generációt is szellemi bűvkörébe vonta. Lehet, húsztól hatvanig mást és mást jelent a zenekar üzenete, ám egyetemessége és aktualitása megkérdőjelezhetetlen még akkor is,  ha ezekhez a dalokhoz tapad a korszellem. A valódi lázadás. Enélkül nem úgy hatnak. Pedig Bétaville most is aktuális... Többek közt ezért is érdemes az underground szcéna túlélőinek és felragyogtatóinak koncertjére járni. 

Sziámi koncertre menni egyenlő a szellem ünneplőbe öltöztetésével, de nincs kötelező dresscode. Teheted ezt pongyolában kávét főzve vagy szexi fehérneműben a "szellem fürdőszobáját" nyitogatva. Ha van valami, ami sosem fog változni, bármennyi idős is az ember, akkor ez a szellemi ünneplőbe bújtatás az. 

Koncert után, az ország legnagyobb Alter Discosa, Rock Golyó (Győrből), rock, metal, alternatív, dark és minden olyan régi, új slágerrel szórakoztat mindenkit, amit a mai kereskedelmi rádiókban legkevésbé hallani!  

Kapunyitás: 19:30

Koncertkezdés: 20:30

Helyszín: Klub Trummerikum, Bástya utca 25.

Belépő nincs, becsületkasszás a rendszer!

Fb event: https://www.facebook.com/events/150142175574199/ 

Részlet a tavalyi buliból:

 

Új hozzászólás