Ha a héten moziba mennél, itt a választék (jan. 18-24.)

2018.01.18. - 17:00 | vaskarika.hu

Ha a héten moziba mennél, itt a választék (jan. 18-24.)

Helyszín: Szombathely, AGORA–Savaria Filmszínház

Dátum: 2018.01.17.

A Savaria Mozi heti filmkínálatában látható többek közt A Viszkis, a Floridai álom, Thelma, a Kicsinyítés, A legsötétebb óra és az Insidious: Az utolsó kulcs.

Január 18-24.

Az ART-MOZI az EUROPA * CINEMAS és az ART Mozik Nemzetközi Szövetségének tagja.     

(KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott.       

Helyár: 1.200 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.000 Ft

Szent Márton kártyával 20% kedvezmény  

Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával.

A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk.

HÉTFŐN MOZINAP: minden jegy csak 1.000 Ft!

Részletes műsor: www.savariamozi.hu

Online jegyfoglalás: jegyfoglalas.savariamozi.hu

Január 18-24-ig 16.00-kor

A Viszkis (16) 126'

Magyar akciófilm

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával...

Kapcsolódó írásaink:

Csak semmi pánik: a Viszkis visszatér!

2017.08.30. - 10:30 | vaskarika.hu / hirado.hu

Csak semmi pánik: a Viszkis visszatér!

Pontosabban debütál. De megnyugodhatunk, már nem a bankfiókokban, hanem a filmvásznon. November 23-án mutatják be a róla készült filmet, amelynek előzetese már elérhető a neten.

 

 


A Viszkis nem ítélkezik senki felett

2017.11.23. - 00:10 | vaskarika.hu / MTI

A Viszkis nem ítélkezik senki felett

A Viszkis egyetlen oldal mellett sem tűzi ki a zászlót, nem ítélkezik sem Ambrus Attila, sem a rendszerváltás utáni Magyarország viszonyai felett - mondta az MTI-nek Antal Nimród rendező, akinek szerdától látható a mozikban az 1990-es évek leghíresebb magyarországi rablójáról készült akciófilmje.

 

 


Január 18-24-ig 18.20-kor

Floridai álom (16) 111'

Magyarul beszélő, amerikai dráma

A floridai Orlando a világ minden részéről érkező turisták mekkája. Minden igényt kielégítő hotelek, pazar vidámparkok és éjszakai bárok tarkítják, ahol minden turista szívesen költi el megtakarításait. Pár lépésre a mesébe illő üdülőkomplexumoktól azonban más világ rejtőzik. Moonee és hat éves cserfes barátai a turistaparadicsom árnyékában töltik a nyári szünidejüket, amit csodákkal és lehetőségekkel teli kalandként élnek meg, míg a körülöttük lévő felnőttek a mindennapi élet nehézségeivel birkóznak. 


Január 18-24-ig 20.20-kor

Thelma (16) 115'

Magyarul beszélő, norvég erotikus-thriller

Thelma, egy vallásos háttérrel rendelkező norvég diáklány Oslóba költözik, ahol beleszeret egy másik lányba. S miközben szégyenérzettel terhelt szexuális ébredését éli meg, Thelma felfedezi, hogy természetfeletti képességgel és erővel rendelkezik.


Január 19-21-ig és 23-án 14.30-kor

Ferdinánd (6) 106' 3D

Magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték

Január 18-24-ig 14.00-kor

Az igazi csoda (12) 113'

Magyarul beszélő, amerikai családi film

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás - de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van... 

Január 18-án 14.30-kor; 19-21-ig és 23-án 16.30-kor; 22-én 15.30-kor; 24-én 21.45-kor

Kicsinyítés (12) 132'

Magyarul beszélő, amerikai vígjáték

Mi történne, ha norvég tudósok új megoldással állnának elő az emberiség egyik legnagyobb problémájára, a túlnépesedésre? A megoldás a következő: zsugorítsuk az embereket úgy egy arasznyira, és adjunk 200 évet a teljes globális kicsinyítésnek. Az emberek lassan rájönnek, mennyivel tovább tart a pénzük egy miniatürizált világban. Egy jobb élet ígérete Paul Safranek átlagembert és feleségét, Audreyt is arra készteti, hogy hátrahagyva stresszes omahai életüket, lekicsinyíttessék magukat, és beköltözzenek a kisméretűek közösségébe. Ez a döntésük életre szóló kalandokat indít be... 

Január 18-án 19.10-kor; 19-21-ig és 23-án 19.00-kor; 22-én 20.15-kor; 24-én 17.20-kor

A legsötétebb óra (12) 125'

Magyarul beszélő, angol életrajzi dráma

Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.


Január 18-án 21.40-kor; 19-21-ig és 23-án 21.30-kor; 24-én 19.45-kor

Insidious: Az utolsó kulcs (16) 103'

Magyarul beszélő, kanadai-amerikai horror

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal - de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak. Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába. Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is. Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is - a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

Ezüstkor filmklub

Január 24-én 15.00-kor

A Viszkis (16) 126'

Magyar akciófilm

IQOR filmklub

Január 22-én 18.00-kor

Eszeveszett esküvő (12) 117'

Magyarul beszélő, francia vígjáték 

Új hozzászólás