Újra Esélykiegyenlítés a SIC-ben

2008.09.15. - 12:35 | vaskarika.hu

Újra Esélykiegyenlítés a SIC-ben

Helyszín: Savaria Ifjúsági Centrum (Oladi ÁMK)

Dátum: 2008.09.20.

A 2008-2009-es idényben is havi rendszerességgel jelentkezik a Savaria Ifjúsági Centrum hosszú évek óta futó, és a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő programsorozata, az Esélykiegyenlítő Fesztivál.

Az idény első megmozdulására szeptember 20-án, szombaton kerül sor, melyen négy olyan banda lép fel, akik már korábban nagy sikerrel szerepeltek az oladi színpadon.

Talán a legtöbbek által ismert zenekar a szentgotthárdi Zaporozsec, akik az Átjáró tehetségkutató megnyerésével törtek be a köztudatba. Azóta rengeteg nagysikerű bulin vannak túl, több ízben neves zenekarok előtt léptek föl, résztvevői voltak már a SoundClash és Nyugatbeat fesztiválnak is. Legutóbbi nagy sikerüket néhány héttel ezelőtt érték el, amikor is KultúrPart dalverseny különdíját sikerült megkaparintaniuk "Szeretnék" című számukkal.


A 2006-ban alakult Anonym Project immár harmadik alkalommal látogat városunkba. Az alternatív punk-rock műfajában nyomuló banda egyre népszerűbb a szombathelyi közönség körében is. Remélhetőleg ezúttal is érdekes, izgalmas koncerttel lepik meg a nagyérdeműt.

A Dead, But Happy zenekar a 2007-es megalakulása óta a Green Day, Blink 182, Oasis, Metallica által fémjelzett irányvonalakon keresztül próbálja elnyerni a közönség kegyeit, egyre nagyobb sikerrel. Szombaton Oladon adnak számot tudásukról.

A szombathelyi Ultraderm lassan öt éve folyamatosan jelen van a helyi zenei életben, kisebb kihagyás után idén már másodszor lépnek a SIC színpadára.

A buli este 8-kor veszi kezdetét, a belépő 700.- Ft.

Új hozzászólás