Győzelem és vereség a szombathelyi mérleg a Dunántúli Amatőr Női Röplabda Bajnokságon

Képgaléria megtekintése2018.03.18. - 01:00 | Hodics Gábor

Győzelem és vereség a szombathelyi mérleg a Dunántúli Amatőr Női Röplabda Bajnokságon

A Szombathelyi Röplabda Sportegyesület A és B csapata is pályára lépett a Dunántúli Amatőr Röplabda bajnokság aktuális szombathelyi fordulójában.

A lelkes helyiek szakadatlanul küzdöttek a parketten, melyre elsőként a B jelű alakulat lépett, és mérkőzött meg a Győr csapatával. A végletekig kiélezett, látványos labdamenetekkel tarkított mérkőzésen 3:2-es hazai győzelemnek tapsolhatott a mérkőzésre kilátogató publikum.

A sorban következő az Ajka és a Győr összecsapása volt, amelyet az ajkai alakulat esélyeshez méltóan 3:0-ás arányban abszolvált.

A harmadik, és egyben utolsó mérkőzés, a Szombathelyi RSE A - Ajka összecsapás igazi csemegének ígérkezett. A helyiek meglepetésre készültek, itthon szerették volna tartani a győzelemért járó három pontot. Az első és harmadik játszma rangadóhoz méltóan szoros küzdelmet hozott, de összességében az ajkaiak akarata érvényesült, főként taktikus, és hatékony nyitásainak köszönhetően (0:3)

A csapatok tagjai:

Szombathelyi RSE A: Annus Franciska, Kovács Adrien, Lakner Simon Renáta, Laskovics Réka, Wölfer Eszter, Hittér Dominika, Németh Enikő, Horváth Hanna

Szombathelyi RSE B: Donáczi Klaudia, Donáczi Hajnalka, Dóka Veronika, Kőrösi Tíria, Basa Liliána, Szabó Júlia, Horváth Réka, Varga Lilla

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás