Középpontban a dj pult – Az A-Klub e heti programja

2009.11.01. - 20:45 | vaskarika.hu

Középpontban a dj pult – Az A-Klub e heti programja

Helyszín: A-Klub

Dátum: 2009.11.02 - 08.

A héten a lemezlovasok uralma következik az egyetemi klubban, demokratikusan osztoznak meg a stílusok egymás közt a hangszórók feletti irányításért. Lesz egy hételeji drumandbass irányadás, majd videó-party, a megszokott italos-buli, illetve egy két napos dj találkozónak is beillő mozgalmi est következik.

November 02. Hétfő

Heavybag

A két fiatal drumandbass fanatikus Kislipi és Luka áll be estére a pulthoz, mélytengeri földrengést előidéző mélyekkel, fajsúlyos pergőkkel, és igazi halloween-es szellemiséggel kísértik meg a jelenlévőket.

November 03. Kedd

Video-party

Dj Banderas támad nem csak a hallójáratok, hanem retina ügyileg is. Ezúttal a koncepció a képi világ kihangsúlyozása, frissebb zenékkel, de természetesen a buli hangulatától függően bármi előfordulhat mind a hangfalak, mind a kivetítők tekintetében is.

November 04. Szerda

A Jack Daniels bemutatja

Ezen a napon a patinás whiskey márka teszi tiszteletét a klubban egy promóció erejéig. A zenét szokás szerint Dj Szúnyog szolgáltatja.

November 05. Csütörtök

Egyetemes házibuli

A szintén hetente rendszeresen jelentkező estén Dj Sheperd lesz a zenék felelőse.

November 06-07. Péntek-Szombat

Local Masspop Killers

A már több éve a Végállomás klubban egyszer megvalósult eseményen a környékbeli másképp-gondolkodó lemezlovasok játszanak egy-másfél órás váltásokkal. Akkor heten játszottak egy este, most tizenketten fognak két egymás után következő napon. A részletes programot, hétvégi ajánlónkban olvashatják majd az érdeklődők.

Új hozzászólás