Itt a A Művészetek Völgye himnusza - Harcsa Veronika és iamyank közös alkotása

2018.04.18. - 07:30 | vaskarika.hu

Itt a A Művészetek Völgye himnusza - Harcsa Veronika és iamyank közös alkotása

A Művészetek Völgye sokakat megihletett már, születtek csodálatos dalok az udvarokban, a patak parton, a Csigabuszra várva, a fűben üldögélve. A közös zenélés és alkotás lételeme a fesztiválnak, sok meglepő találkozásból lett együttműködés, barátság.

Az idei évben két fantasztikus művészt kértünk meg arra, hogy együtt álmodják meg a 2018-as Művészetek Völgye himnuszát.

Harcsa Veronika és iamyank zenei világa különböző, de az alkotáshoz való hozzáállásuk, gondolkodásuk nagyon is hasonló. Beszélgettek, ötleteltek, álmodtak és megszületett ez a különleges dal, ami egészen más, mint a megszokott fesztiválhimnuszok. Finomsága, meseszerű titokzatossága magában foglalja a Művészetek Völgye gyönyörű reggeleit, a pezsgő délutánokat, az esti bulikat, az éjjeli beszélgetéseket, a hajnali mosolyokat, a rengeteg programot, az egymásra találásokat, a sok nevetést, az önfeledt táncot, a művészet erejét, a nagy pillanatokat, a csodás apró részleteket, a rengeteg élményt. 

Aki járt már a Művészetek Völgyében, tudja mire gondolunk, aki még nem, várjuk nagy szeretettel július 20. és 29. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden. Reméljük, ti is szeretitek majd a dalt a Művészetek Völgye pillanatképeivel, köszönjük, ha meg is osztjátok!


Harcsa Veronika
Énekes, dalszerző, sokoldalúságát itthon és Európa-szerte is imádja a közönség. Évek óta vezeti a Művészetek Völgye jazzudvarát, a Harcsa Veronika Udvart, ahova kedvenc hazai és nemzetközi előadóit hívja, énekes workshopokat szervez, együtt jógázik a látogatókkal és gyerekprogramokkal készül a legkisebbeknek.

iamyank
Zenész, zenei producer. Nehéz munkásságát egy mondatban meghatározni, egy műfajba sorolni, az elektronikus zene határait átugorva alkot. A kísérletezés, a változás, az új gondolatok jellemzik. A Művészetek Völgyében először a Harcsa Veronika Udvarban lépett fel, idén a fesztivál nagyszínpadára tér vissza egy egészen új projekttel, az Iamyank Live Ensemble a Völgyben debütál.

Művészetek Völgye
Magyarország első és legnagyobb összművészeti fesztiválja. 1989 óta évről évre itt találkozik egymással és a közönséggel a hazai kulturális élet legjava. 2018-ban több mint ezer program készül három településen, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden. Színház, tánc, újcirkusz, hangversenyek, workshopok, zöld programok, gyerekprogramok.

A dal teljes hosszában felkerült iamyank Soundcloudjára,  itt tudjátok meghallgatni.

Kapcsolódó írásunk:

Nemzetközi sztárok a Művészetek Völgyében - Rebecca Ferguson, nu jazz, ukrán etno és belga rock (júl. 20-28.)

2018.03.09. - 00:30 | vaskarika.hu

Nemzetközi sztárok a Művészetek Völgyében - Rebecca Ferguson, nu jazz, ukrán etno és belga rock (júl. 20-28.)

Helyszín: Kapolcs

Dátum: 2018.07.20 - 28.

A 28. Művészetek Völgye fesztivál a legnagyobb hazai művészekkel várja a közönséget, valamint több nemzetközi híresség is fellép július 20. és 28. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Új hozzászólás