Beleremeg a föld - Ákos 50 jubileumi koncert az Arena Savariában

2018.04.19. - 21:15 | vaskarika.hu

Beleremeg a föld - Ákos 50 jubileumi koncert az Arena Savariában

Ákos, a popzene honi ikonja 50 éves lett, jubileumi koncertturnéja pedig eljut Szombathelyre is! Április 21-én az Arena Savaria falai közt biztosan felcsendül majd többek közt a "Dúdolni halkan", holott ennek lesz a legkisebb valószínűsége! Több mint kétórás, kétfelvonásos koncertre várják a minőségi popzene rajongóit, jegyek még korlátozott számban kaphatók!

2018 áprilisában Ákos, a Kossuth-díjas énekes-dalszerző betöltötte 50. életévét, és ezzel egyidőben ünnepelheti pályafutása kezdetének 30. évfordulóját. „Az idei koncertszünet után jó érzés lesz újra színpadon állni, ráadásul ilyen rangos környezetben. A helyszínhez méltó előadást tervezünk, de nem maradhat el az elmúlt három évtized néhány vicces vagy izgalmas pillanatának megidézése sem. Hangvételében talán az Andante vagy a 40-es koncertsorozathoz lehet hasonlítani azt, amit most tervezünk, de minden korábbi előadásunktól különbözni fog"- mondta Ákos a jubileumi koncertről. 


A produkció közel 90 ember közreműködésével jön létre, 150m2-es színpad ontja majd a zenei és vizuális élményt, és a műsorba egy 45 fős kórus is bekapcsolódik.

S hogy a zenei élmény mellé mit kap még a közönség? Minden jegytulajdonos - Ákos főszponzora jóvoltából - egy maxi CD-t kap ajándékba! A kiszolgálóegységekben Ákos 50 pohárban tudják fogyasztani az italokat a vendégek, akik akár szelfit is küldhetnek az ingyenes ÁKOS50-fotókabinból, a koncert végén pedig az Aréna parkolójában tűzijátékkal várják a remélhetőleg boldog rajongókat!


200 db Ákos lufit osztottak ki ma Szombathely főtéren 

Jegyek elővételben online még kaphatók, illetve a koncert napján 16 órától az Arena Savaria jegypénztárában! 


Új hozzászólás