„Te komplett hatás vagy” … - Benkő Dániel feleségféleséget keres (tévékritika)

2009.11.03. - 06:00 | pókemberfész

„Te komplett hatás vagy” … - Benkő Dániel feleségféleséget keres (tévékritika)

„Úgy látszik, itt vetkőzni kell anyukám, cicit, puncit ki, és akkor bennmaradtunk volna, az tutti. Nem baj, legalább nem vesznek a szájukra, hogy ribancok vagyunk…” Bizony, komoly trauma Benkő Dániel kegyeiből kiesni, s lám, az addig szűzies, mondhatni jellegtelen, szavasincs hölgyeknek is megered ilyenkor a nyelvük. Pontosabban ilyenkor IS! Megnéztük a második részt, jelentjük, a muffvadászat még sokesélyes, de Dániel – szerencsés? – állja a s(z)arat…

Nem szükségeltetik nagy jóstehetség ahhoz, hogy a megfáradt magyar dolgozót celebekkel lehet a legkönnyebben TV-képernyő elé ültetni. Ebben a szellemi relaxban átmenetileg elfelejtheti a vaddisznó főnökét, az állandóan maceráló, zaklató kollégát, a hisztis beszállítót vagy épp a kockafejű rendszergazdát. Példának okáért itt van a RTL Klub, s benne Benkő Dániel, aki celeb is, ráadásul feleséget keres.

Nem vezetnénk fel különösebben az adó új trash-reality-jét, legyen annyi elég, hogy Benkő Dániel 18 évente „van megérve" arra, hogy lányt nemzzen, melyhez a műsoron keresztül keres erre alkalmas nőstényt. A hiperexhibicionista lantművész maszkulin attitűdjére bukó feleségjelöltek pedig el vannak tökélve, kérem, hogy kihordják e valóság show kétes ízű gyümölcsét. Benkő is eltökélt és nem is tökölt sokat, fürdőrucira vetkőztette a némbereket. Amúgy is hatásos és aktív szűrő, ha szexi fürdőruhában vonaglanak végig előtte a „kedvesek", hogy lássa: mennyi báj, erotika és önbizalom árad a tizenkét hölgyből.

Éva, a cyranói orr-mánnyal megáldott vörös dög nyitotta a sort. Nem kis amplitúdójú sonka- és cicirázás közepette úgy libbent a vörös szőnyegen végig, mintha a súlylökő körből, onnan pedig a Hattyúk tava balettjéből átruccanva lépett volna Danink elé. Az amúgy is diszharmonikus mozgás méginkább szétesetté vált egy rossz lépést követően, gyaníthatóan azért, mert a szőnyeg alatti térkövezésből hiányzott a fúga. A „toccata" megvolt, ezt respektálta is Dániel lantművész lelke... (ide szívesen besuvasztanánk egy szakállavoltkender viccet: Mi a különbség Bach és Mascagni között? Az, hogy amíg Bach biztos, hogy tud 'mászkányi', addig Mascagni korántsem biztos, hogy tud 'bachni'.) Utána egy kis kronológiai bakit követtek el a vágók, ugyanis a másodikként bájkellető lány mögött már a kövön hevert egy neonzöld gumikesztyű, ami a harmadik lány kezén még fenn volt, amikor kijött a kertész-nőgyógyász szerepet eljátszani. Nem fog kesztyűs kézzel bánni Benkővel - tán ez lehetett az üzenete a belépőnek. Legalábbis az egyik kezével biztosan nem. De lehet, hogy csak „overhygienic" a csaj, és nem szereti még érinteni sem a mosatlan „gyümölcsöt"... Danikám, ha mázlid van, ződ gumikesztyűben fogják meg a pöcsödet ..., ha peched, akkor meg egy kis gumikesztyűs végbéltrükközés fog befigyelni... Én biztosan ejteném a nőt, mert ez azért eléggé riasztó antré volt.

Sorra jöttek az „amorf ördögök", a kismellű kéjenc, a franciásan anorexiás Kata, Edit, a hivatásos rúdtáncos, aki lement még kutyába is, csakhogy „csaholhasson" és popsit tekerhessen az élvúr előtt. Szó se róla, bedobott mindent, nem egy sablonrisza volt a produkciója. „Dániel pedig begerjedt, mint egy kandúr tavasszal" - kommentálta a technikai segéderő Benkő reakcióját.

Mint kiderült, a fürdőrucis bemutató volt a randi előszobája, melyre öt lányból 3-at választott ki Benkő. Előtte okos kérdések asszóztak nemkülönben okos válaszokkal, persze a kérdések győztek most is, de jók voltak a válaszok is... Péel ilyenek:

- Éva, hogyan teszel féltékennyé egy férfit?
- Nagyon csinosan felöltöznék, és egy-egy kacér pillantást vetnék jobba is, balra is.

(fő a szimmetria, anélkül szart se ér a kacérság, mert egyik oldalon félsódéros lesz, így nagyeséllyel kiesik a pali látóköréből és elvész az univerzumban...).

- Barbi, csaltál-e már meg valakit?
- Nem!
- Még álmodban sem?
- Nem! (nahát, azért azt biztos nem volt könnyű kontrollálni...)

- Edit, eljátszottad-e már egy férfi kedvéért az orgazmust?
- Nem, soha! Én egy olyan nő vagyok, akiből ezt egy férfi vagy ki tudja hozni, vagy nem.
(félénken megkérdezném, döntetlen nincs?? )

- Andrea, voltál-e már egyszerre két férfival ágyban?
- Igen!

(szinte mindegy is lett volna a kérdés, annyira „Igenre" állt a szája, de azért a bónusz pontokért még futott egy kört, mert kijelentette: megtenné újra)

Végül Edit, Kata és Éva kapott aranyalmát - a három legmagasabb nő.

- A magas nőket szereti... - vonták le csalhatatlan szemmértékkel és nem kis malíciával a konzekvenciát a maradók, akik kíváncsiak voltak, hova viszi a kiválasztottakat Benkő. Ivett az állatkertet ajánlotta testhezálló helyként Editnek, és kérte, keresse fel ott a mamutot. A kedves, meghitt, barátnői csevegés indításához különösképp passzol, ha az egyik fél elküldi jól a másikat az állatkertbe... mindjá' a mamuthoz.

A következő képsorok már a három szerencsés lányt mutatták egy matuzsálemi korú, veterán Merdzsóban, melyet a technikai segéderő vezetett (az egyik blogon csak Pinainasként említették fel, így nekünk is egyszerűbb így hivatkozni rá a továbbiakban...), és elszenvedője volt a lányok polemizálásának, melynek tárgya ki más lehetett volna, mint maga a kéjúr!

- Most sokkal személyesebb oldalunkról kerülünk vele - okoskodja ki Éva a nem épp kerek mondatot, értve ezen, hogy eddig 16-an és 12-en voltak rá, hogy megismerjék Dánielt, most pedig csak hárman, így sanszosabb, hogy közelebbi kapcsolatot, „személyesebb oldalt" tudnak vele létesíteni.

Közben a Pinainas „vakmerőn, s hivatlan előáll harmadik, kobzán a dal magára vall, ez ige hallatik" alapon rázendít a Keresztapa szerelmi témájára, lélekben kellő hőfokra hevítve a hölgyeket. „Gyöngéden ölelj át és ringass szerelem" - eddig klappol is minden, majd a további szövegismeret hiányában kis „sabababázás" helyettesíti a szöveget. Az inas totál up to date a Korda-dalt illetően, „hószagú szél fújja hajunk" - énekli. Mindezt kövéren és kopaszon... Editre közben rájön a hányás, ajtó kinyit, róka kidob, szerencsére a menetszél nem csapja vissza. Nem bogozzuk, hogy mi indította el benne az ingert, ez sokismeretlenes egyenlet lenne... fogjuk a Mercedes kissé kemény rúgózására és a pesti utak kátyús állapotára. Azér' sajnálják. Az őszinteséget szintén ne firtassuk.

A színes ásítást követően Benkő, mint római főúr fogadja tógás hölgyeit tágas otthonában, fején aranyneolux-szal lefújt babérlevéllel, lantzenével kísérve, sajtok, gyümölcsök és veresbor társaságában. Vaginare necesse est - süt le róla a kissé kifordított, anagrammásított latin mondás, s mivel lucullusinak ígérkezik a lakoma, a besték is ókori úrhölgynek érzik magukat. Bevallása szerint hosszú évekig nem volt harmóniában a nőkkel, akikre úgy tekintett, mint egy kalandra - meg kell szerezni, le kell győzni őket, és a végén eldobni.

Az első szerencsés „ágyrajáró" Edit lett, akit a „hát gyönyörű vagy - hát köszönöm szépen, te pedig egy vonzó férfi" dialógus egészen a smárig repített. Izzadt is bele a „birkózónyaka", a langy erotika testnedv-kezdeményei kicsapódtak rajta, majd borozgatva folytatódott az emelkedett hangvételű csevely. Ebben kiderült, hogy Edit Benkő szemében egy telivér - Edit szerint pedig az egy gyönyörű ló. Egyetértünk. A ló igen! Majd ittak Benkő borából „az én borom" - mondta, „és a szerelem íze" - jött a replika Edittől.

Száraz vörös - gondoltam, pedig Edit fes(l)tett szőke... de ezt csak magamban persze.

Majd jött Éva, aki egy vadmacska, és teljesen behálózta Dánielt a finom puha érintésével, Cyrano-i orrával, XXL-es szemével - ha gonoszkodnék (márpedig fogok), azt mondanám, hogy a ő női Zámbó Jimmy. Legalább 34 foga van, s eléggé szörnyűséges belegondolni abba, hogy bizonyos konstellációkban mennyire kellemetlenül tud „csattanni" egy ilyen fogsor... brrr...

„Varázsolj a nyelveddel. Hadd ájuljak el! Jár nekem, nem?" - ez már egy konkrét össztöke Éva felé Benkőtől, aki fel van húzva, mint a kakukkosóra. „Csak a smár-technikád ne a nyelvtan könyvből lesd el, de mi mást is tehetsz még ezzel az elesett testtel?" - futott át agyamon Pajor Tamás zseniális szövege, látva a nyelvileg történő egymáskóstolás magasiskoláját.

„Tulajdonképpen én egy nagymama vagyok, tehát valamikor illik viselkedni" - vallotta meg Éva, aki csak egy pihe-puha csókot akart Dániel arcára lehelni, s korántsem ilyen szenvedélyes nyelvest.

A harmadik aranyalmás, Kata, egy nagy provokátor, akit most Danink provokált, de Kata lepattintotta magáról. Benkő szerint le sem szarta őt, csak balhéból van ott. A dialógusokból az jött le, hogy kábé annyira hűvös a nő, mint Berecz András meséjében a Hazug Pista bácsi által lódított hideg, amelyben a kutya a kanyarban eltörött. Valószínű irhabundában beszélgetnék vele én is, sőt, magamra húznám még a radiátort is, hátha van rajta kompatibilis lyuk...

A perszonális kaland után visszaérve a többiekhez, minden randira kiválasztott nő előadta a saját verzióját Dániellel. Éva szerint férfi volt a javából, és elkapta őtet úgy, hogy neki annyi lett...ennyire férfit még nem engedett magához közel soha. „Belefogsz szeretni?" - kérdezték a barátosnő sorstársak kíváncsisággal elegy aggódással. „Én?" - jött a konkrét válasz. Hát ehhez nem is volt mit hozzátennünk, nagyhirtelenjében...

Közben Benkő felfedezte magának Andit, akiről le sem tudja venni a szemét és elvetemült ötlettől támogatva szobára hívja... Előtte azért meglátogatja háremhölgyeit, miközben Ivett vérprofi narrátorként kommentálja az eseményeket, „kebelbarátnője", a medencében láblógató Edit szájába adva a szavakat.

„Jaj, Dániel! Megláttam, s a lábaimról gyorsan leverem a vizet és ugrok is! Jaj, itt a kutyáé is! Utálom a kutyákat, de ezt a kutyát szeretem!! És Dániel másnak udvarol?? Micsoda arcátlan figura? De nem mondhatom ki, nem mondhatom ki, mert teljesen kikészültem... visszahúzom ruhámat, bár inkább lejjebb kellene, hogy toljam - zajlik a teljesen életszerű rivalizálás kettejük közt Benkőért.

Dániel másnak udvarol, szobáztatja Andit, akinek ajándékot ad át - spanyolgitár futamok közepette szépet, érzelmeset, szerelemeset, személyeset. Bossa novát, tegnap írta neki. Egy húron pendülnek... Andi finomvágású, vonzó férfinak aposztrofálja Benkőt, és örömködik, hogy szerzett neki egy nótát. Nem dalt, nótát. Aztán Benkő megkéri, fogja meg a nyakát, és masszírozza. Andi megfogja: „milyen vékony vagy te, sovány" - mondja. „Miért, kövérnek kéne lennem?" - jön a válasz. Te komplett hatás vagy - mondja Benkő. Andi érzékieskedik, míg a háttérben a Gipsy Kings Hotel Californiája szól... közben Pinabubus az egyik félmeztelen, mindegyhogyhívjáknagymellevan nevű lány úszógumijait tartja fenn a medanszié víztükrén. Benkő is smárol már Andival, amit Andi soha az életben nem bírt volna elképzelni vele... mégis mi a szent hókuszpókér' ment a házba?? Andi komolyan gondolja, kicsit szerelmes is Benkőbe... gyorsan megy ez, na, igazi multis szemléletmód: just in time. Időben, amikor éppen kell.

Végül eljött a szívceremónia, ami egy fenséges és egyben lesújtó pillanat. Hát még az érzékeny női lélek számára mennyire lesújtó lesz, ha szívtelen marad...

Szívet kapott Edit, Barbi, Csilla, „Tercsi, Fercsi, Kata, Klára"... szóval sokan.

- Fogynak a szíveim... - mondja Benkő, de kap még Andi, aki komoly érzéseket táplál iránta, és Ivett, akit a „múlttal egybefűzött jövő és reményként" aposztrofál a művész.

Viki, Judit és Anikó úgy maradt. Mármint szív nélkül. Legelsőt még sajnálnánk is, mert könnyei őszintének tűnnek. Mindhárom hölgynél közös érv, hogy kevés figyelmet szentelt nekik Benkő. Alkalmuk sem volt egy randira, arra, hogy szívtájékának egy kis szegletét belakják.

„Úgy látszik, itt vetkőzni kell anyukám, cicit, puncit ki, és akkor bennmaradtunk volna, az tutti. Nem baj, legalább nem vesznek a szájukra, hogy ribancok vagyunk..." Nagy igazság, csak kicsit megkésett.

Látva a következő rész némberes zsörtjét és szájkaratézását Ivett és Edit között - „ha te ezt csinálod, akkor hidd el, hogy én eltiporlak; én nem tiporlak el téged, hanem intelligensen lekezellek" - borítékolható, hogy a jövő heti 50 perc is hasonszintű verbáliáktól és szaftos párnacsatáktól lesz hangos...

megosztom a twitter-en megosztom a facebook-on megosztom a delicious-on megosztom a startlapon megosztom a google+-on NyomtatásKüldés e-mailbenAz oldal tetejére Forrás: rtlklub.hu (képek)

Új hozzászólás