Movie Star - Elkészült a Zaporozsec új klipje

2018.05.24. - 09:00 | vaskarika.hu

Movie Star - Elkészült a Zaporozsec új klipje

Az új Zaporozsec videóban valami olyasmire számíthatunk, amit eddig még nem láttunk a zenekartól. A refrén diszkó hangulatában váratlanul elszabadulnak a dolgok és egy csipetnyi őrülettel fűszerezett lazaság dobja fel a hangulatunkat.

A Movie Start néhány hónapja már hallhatjuk a rádiókban és a lemezbemutató koncerteken, de a történet akkor kerek, ha videó is párosul a dalhoz. 

A Movie Star megtalálható a február 16-án megjelent Pixelek című albumon is. Míg az első CD-n Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk. A lemez dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.


Az egyik pixel, a Movie Star, az ismerkedős, nyomulós, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kalandok világát idézi fel egy kis iróniával.  A srácok szeretik nem túl komolyan venni magukat és ezt most sikerült a klipben is átadni. 


A Movie Star és a teljes Pixelek lemez elérhető az alábbi streaming felületeken:

- Spotify
- Deezer
- iTunes
- GooglePlay
- Amazon
- Tidal

Kapcsolódó írásunk:

Movie Star: egy új dal a Zaporozsectől

2018.01.23. - 11:00 | vaskarika.hu

Movie Star: egy új dal a Zaporozsectől

Csak idő kérdése volt, hogy az első album sikere után második nagylemezét is összehozza a Zaporozsec. Októberben már megmutattak két dalt a készülő anyagból (Kicsit még, Pixelek), most pedig itt a legújabb, a Movie Star. Szombaton jelent meg a digitális áruházakban a kislemez, de néhány napja már a rádióban is debütált.

Új hozzászólás