Már szavazhatsz Az Év Fürdőjére! - Tíz vasi fürdő is versenyben

2018.06.16. - 00:35 | vaskarika.hu

Már szavazhatsz Az Év Fürdőjére! - Tíz vasi fürdő is versenyben

Idén nyáron már negyedik alkalommal keresik az ország a kedvenc fürdőit, az online közönségszavazáson közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért. Szavazni a www.azevfurdoje.hu oldalon lehet 2018. augusztus 31-ig.

A termalfurdo.hu internetes újság a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával ismét meghirdette az Év fürdője versenyt. Az augusztus végéig tartó versenyben azok a magyarországi fürdők vesznek részt, amelyekben legalább egy medence van, ami nem úszó- vagy tanmedence. A szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

Magyarország termálvízkészlete az 5. legnagyobb a világon, sehol máshol nincs ilyen magas hőmérsékletű és egyben ennyi különböző betegség kezelésére, megelőzésére alkalmas termál- és gyógyvíz - a szavazás célja, hogy erre felhívja a figyelmet.

A három kategória kialakítására  - Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője  - azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők rendkívül sokszínűek. A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre hozzávetőleg 200 fürdő épült, a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó fürdőktől a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumokig.

Tavaly a Hungarospa Hajdúszoboszló, a Demjéni Termál Völgy és a V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont kapta kategóriánként a legtöbb szavazatot. 

Idén ezekre a vasi fürdőkre szavazhatsz:

- az Év Fürdője kategóriában a szombathelyi Tófürdőre, a Fedett Uszoda és Termálfürdőre, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőre, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumra;

- a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában a Mesteri Termálfürdőre, a Borgáta Termálfürdőre, a vasvári szentkútfürdőre;

- az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában pedig a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőre, a körmendi MJUS World Resort & Thermal Parkra, és a szentgotthárdi St. Gotthard Spa & Wellness-re.

200 000 szavazóra számítanak

Az eddigi évek minden kategóriában szoros versenyt hoztak. A szavazást szervező termalfurdo.hu arra számít, hogy idén hozzávetőleg 200 000 szavazó adja majd le a voksát kedvenc fürdőjére. Szavazni a www.azevfurdoje.hu oldalon lehet 2018. augusztus 31-ig. A voksolók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Új hozzászólás