Deck Attack, dobmetál, dubstep – Az A-klub e heti programja

2009.11.09. - 22:33 | Vidaotone

Deck Attack, dobmetál, dubstep – Az A-klub e  heti programja

Helyszín: A-klub

Dátum: 2009.11.09 - 15.

Sorra adják a héten is egymásnak a kilincset a fellépők az egyetemi klubban. Míg a múlt hét szinte kizárólag a helyi fellépőkről szólt, és nem érkezett élőzenés projekt, addig az elkövetkező napokban a messziről jöttek dominálnak majd. Itt lesz a Radio Cafe 98.6 két állandó lemezlovasa Infra Gandhi és Cyborg Templar, pénteken a Club Era-val ünnepli szülinapját az FmZero, érkezik élőzni Varga Zsuzsa is, kinek koncertje után Dj Cadik és Mc Zeek táncoltat.

11.09., hétfő

A hét első napján lazulós zenéket hallgathatnak a betérők Vidaotone tolmácsolásában.

11.10., kedd

A hazánk egyik legszerethetőbb szelekcióit összehozó dj párosa, a Radio Cafe-n a Deck Attack-kel éterező Infra Gandhi és Cyborg Templar lakja be ezen estén a dj pultot. A budapesti party-élet meghatározó alakjai nem csak zenélnek, hanem az ő „érdekkörükbe" tartozó nemzetközi neveket is rendre Magyarországra hozzák. Járt már itt az ő közbenjárásukra a Fort Knox Five is például, illetve nemrég az osztrák fenegyerek Rodney Hunter is benézett Budapestre az ő invitációjuknak köszönhetően.

11.11., szerda

A szokásos Szúnyog buli vendégei a Berentzen hosstesei lesznek ezen a héten.

11.12., csütörtök

Egyetemes házibuli Sheperd-el.

11.13., péntek

5 éves az Fm Zero

Az önmagukat dobmetál zenekarként aposztrofáló csapat ötödik születésnapjához érkezett. Az örömteli alkalmat egy kitűnőnek ígérkező estével fogják emlékezetessé tenni, hisz erre a péntekre meglepetés-hangszeresekkel egészül ki felállásuk, és vendégük lesz az Esztergom-Budapest vonalon működő kitűnő Club Era is. Belépő természetesen Zero!

11.14., szombat

A szombat este főműsora, a szombathelyi gitárossal - Kovács Peti - felálló Varga Zsuzsa élőkoncertje lesz, azonban az egész-estés program a koncert után folytatódik, hisz érkezik a tiszteletbeli szombathelyi virtuóz lemezlovas Dj Cadik és elmaradhatatlan társa Mc Zeek is. A repertoárt az errefelé még nem nagyon közismert és elfogadott dubstep irányvonalára kalibrálhatjuk az ígéretek szerint, de persze bármi lehetséges hisz „Palika" otthon van mind hiphop földön is, ugyanúgy ahogy a törtütemek világában, szinte mindenhol. A felvezetés Roben dolga lesz ez alkalommal.

Nem telik tehát eseménytelenül az elkövetkező hat nap sem, és a jövő hét is eseménydúsnak ígérkezik, mindjárt hétfőn a klub színpadára áll Bödőcs Tibor a dumaszínházból. Jó szórakozást!

Új hozzászólás