Minden a hal körül forgott - V. Pinka-Völgyi Halas Nap

Képgaléria megtekintése2018.07.16. - 00:15 | Szokol Gábor

Minden a hal körül forgott - V. Pinka-Völgyi Halas Nap

Vaskeresztesen rendezték meg július 14-én az V. Pinka-Völgyi Halas Napot az Alpesi Fogadó és Borházban. A gasztronómia jegyében telt rendezvényen számos halételt kóstolhattak meg a kilátogatók.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fennállásának XXV. évfordulóját ünnepli az idei esztendőben. Ezen jeles évforduló alkalmából tartotta a szövetség az immár ötödik alkalommal megrendezett Pinka-völgyi Halas Napokat. Szombaton délelőtt hagyományos halételkészítő versenyen és kispályás labdarúgó kupán mérhették össze tudásukat a céges, baráti, vagy családi csapatok.

 

Reggel horgászverseny nyitotta meg a rendezvényt, a délután folyamán pedig színes, táncos-zenés szórakoztató programok, könnyűzenei koncertek és számos gyermekprogram várta a kilátogatókat. A kulturális programok mellett idén újszerű elemként halgasztronómia bemutató is volt - a Vas Megyei Közgyűlés elnökével - Majthényi Lászlóval, aki a Szigetközi halételek könyv szerzőjeként mutatott be egy könnyen elkészíthető halételt.

 

A színpadon buborék-show, valamint Nagy Jonathan bűvész-illuzionista produkciója szórakoztatta a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az este folyamán élőben zenélt a Radiogram Zenekar, majd őt követte Polgár Peti humoros, zenés összeállítása. A sötétedést követően „(Ne) játssz a tűzzel" produkciójával tűzzsonglőrök kápráztatták el a vendégeket. Az egész napos program Türk Attila tánczenés, mulatós programjával zárult.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás