Beugró és Kényeskedők - Nagy fába vágja fejszéjét a KDG Musical Team

2009.11.11. - 07:00 | vaskarika.hu

Beugró és Kényeskedők - Nagy fába vágja fejszéjét a KDG Musical Team

Helyszín: MMIK, Szombathely

Dátum: 2009.11.13.

2009 november 13-án, pénteken közönségtalálkozóra invitálja az érdeklődőket az MMIK-ba az újdonsült KDG Musical Team! A televízióból már jól ismert Beugró alapján kétórás improvizációban lehet részünk, a szórakozás garantált! Decemberben pedig egy komolyabb darabban, Moliere Kényeskedők című drámájában is bemutatkozik a társulat!

A KDG Musical Team 2008 áprilisában jött létre, egy sikeres jótékonysági előadás után, melyen 1000 ember vett részt a Sportházban. Azóta a társulat saját előadásain túl több városi rendezvényen is fellépett, többek között a Savaria Karneválon, a Városi Ifjúsági Napon, a Pályaválasztási és Képzési Vásáron és legutóbb az Egészséghéten is.

A KDG MuTe most ismét nagy fába vágta fejszéjét, ezúttal Molière Kényeskedők című klasszikus drámáját viszi színpadra. A bemutató december 11-én lesz az MMIK-ban, és terveink szerint ezen a napon több előadást is tartani fogunk, hiszen ezúttal is kb. 1000 nézőre számítunk.

Mivel a darab költségei igen magasak, úgy döntöttünk, közönségünk segítségét kérjük a források egy részének előteremtéséhez.

Ezért közönségcsalogató előadást tartunk MUTE BEUGRÓ címmel, 2009. november 13-án, pénteken 19:00-kor az MMIK-ban. Ezen programon találkozhatnak a KDG MuTe régi és új színészeivel, akik ezúttal improvizálni fognak, két órában, az ismert televíziós műsor mintájára. A belépés díjtalan, de a helyszínen lesz lehetőség a MuTe következő darabjának támogatására.

A pénteki résztvevők:

Cseh Balázs, Szőke Krisztina, Szibler Vivien, Vass Dorottya, Korponay Zsófia, Székely Zoárd, Gerencsér Noémi, Tóth Virág, Nagy István, Melhardt Gergő

Házigazda: Cseszkó Tamás

Új hozzászólás