Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál - Itt a részletes program (aug. 11-12.)

2018.08.08. - 16:20 | vaskarika.hu

Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál - Itt a részletes program (aug. 11-12.)

Helyszín: Joskar-Ola ltp., Szombathely

Dátum: 2018.08.11 - 12.

A Joskar-Ola Alapítvány január óta szervezi a XX. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivált, amely 2018. augusztus 11-12-én kerül megrendezésre. A rendezvényen számtalan gyerekprogram, vidámpark, és hazai fellépők szórakoztatják a kilátogató vendégeket.

Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál, melyet a szervező, a Joskar-Ola Alapítvány az idei évben is úgy állított össze, hogy minden korosztály megtalálja a számára szimpatikus zenei stílust. Így a színpadon helyet kap a fiatalok egyik kedvence a SZABYEST, de az is jól szórakozhat, aki a mulatósabb zenét kedveli hiszen fellép a Matyi és a Hegedűs, valamint a Jolly és Suzy. Aki viszont a Hősöket vagy a Mokka Tribute Band zenei stílusát kedveli az is örülhet, hiszen ők is a fellépők között vannak az idei évben.

A Joskar-Ola Fesztiválon ismét lesz gulyásfőző verseny, sakkverseny, aszfaltrajzverseny, gyermek és ifjúsági ügyesség verseny, kutyaszépség verseny, és második alkalommal kerül megrendezésre a tuning találkozó is.


A rendezvény jótékonysági célja a Micimackó Óvoda támogatása, melyhez egy széles körű városi összefogást sikerült összehoznia az alapítványnak, ennek köszönhetően a városban működő cégek és alapítvány együttesen közel másfél millió forinttal támogatják az óvodát.

A Joskar-Ola Fesztivál nem feledkezett meg idén sem a gyermekes családokról, hiszen szombaton és vasárnap színvonalas vidámparkkal és gyermekprogramokkal várják a gyerekeket. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Új hozzászólás