Csavarjuk fel a szőnyeget a NYME SEK Gólyabálján! - részletes gólyabáli program (nov. 20)

2009.11.13. - 01:45 | vaskarka.hu

Csavarjuk fel a szőnyeget a NYME SEK Gólyabálján! - részletes gólyabáli program (nov. 20)

Helyszín: AGORA-Művelődési és Sportház, Szombathely

Dátum: 2009.11.20.

A egyetemi gólyabál programjában fellép Fenyő Miki, Csepregi Éva, a Juice zenekar és a LORIGO TSE, de lesz tombolasorsolás, stand-up comedy és szerencsekerék is! Gólyáknak és felsőbb éveseknek, oktatóknak és a város valamennyi lakójának felejthetetlen élményeket, határtalan szórakozást és évente megújuló programokat kínál 2009. november 20-án a Nyugat–magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának Gólyabálja! Részletes programismertető és hasznos információk írásunkban!

Az AGORA Művelődési és Sportház már 19:30-kor kitárja kapuit a bálozók előtt.

Az est programja 21:15-kor a LORIGO TSE versenytáncosainak nyitótáncával veszi kezdetét. A gólyák ezt követően leteszik tradicionális esküjüket, mellyel ténylegesen is az egyetem polgáraivá válnak. Ezt követi egy kis móka - kacagás: Stand-up comedy show Janklovics Péterrel, aki a 2009-es Sziget Fesztivál arca volt.

A Hotel Menthol fél 11-kor kitárja kapuit!

Péntek este, akár a szőnyeget is felcsavarhatjuk együtt! Szombathelyre érkezik az ország csókkirálya Fenyő Miklós, akivel betekinthetünk a Hotel Menthol rock & rollal túlfűtött világába. A nagyszabású élőkoncert este fél 11-től veszi kezdetét, mindenki kipróbálhatja twist- és limbó tudását!

Az idei gólyabál fősztárja Fenyő Miklós lesz, aki együttesét, a Hungáriát 1967-ben alapította, ekkor jelent meg első kislemeze, mely a Csavard fel a szőnyeget és a Rémlátomás című dalokat tartalmazta. Egy évre rá a Csavard fel a szőnyeget című számmal első helyezést ért el a Ki mit tud?-on. Első nagylemeze a Hungáriával közösen jelent meg, Koncert a Marson címmel, mellyel turnéra indult Szovjetunióba, az NDK-ba, Lengyelországba, Nyugat-Berlinbe, valamint az NSZK-ba. Rock and Roll Party című lemezük, 600000 példány kelt el, akárcsak az egy évvel később megjelenő Hotel Menthol. A Limbóhintó című dallal a tánc- és popdal fesztiválon nagydíjat nyert el, a dal kislemezen 250000 példányban kelt el, így arany- és platinalemez díjat kapott. Ezt követően 1992-ig fiatal tehetségek menedzselésével foglalkozik, mint például Szandi, a Step és a Park együttes, utóbbiban alapító tag, melyben fia is játszott zongorán.

A Budapesti Operett Színház 1998-ban bemutatta Hotel Menthol című musicaljét, majd 2001 októberében a Made in Hungaria című önéletrajzi zenés játék feldolgozta saját életútját. Ugyanezzel a címmel 2009-ben Made in Hungaria film is elkészült Fenyő Miklósról.
Induljon a twist és kezdődjön a gólyabál!

Játssz, nyerj és utazz!

Ezt követi a tombolasorsolás, melyen egy szerencsés, több értékes ajándék mellett, hazaviheti a fődíjat, amely idén egy külföldi utazás lesz.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén sem maradhat ki a tombola a gólyabál programjából. A sok értékes ajándék mellett Te is megnyerheted a fődíjat, ami nem más, mint egy kétszemélyes külföldi utazás. 100 forintot megér egy hét felejthetetlen élmény. Játssz Te is, és talán Fortuna a kegyeibe fogad.


Juice - Visszatérő vendég a gólyabálon!

A következő sztárvendégre a Juice Tánc- és Nosztalgiazenekarzenekarral hangolódhatunk Szinte mindenki találkozott már velük, van, aki a gólyatáborban, van, aki a diáknapokon bulizott szenzációs produkcióikra. Aki pedig mindezeket a bulikat elmulasztotta az idei gólyabálon pótolhatja restanciáját. A zenekar a 60-as, 70-es, 80-as évek és napjaink legkedveltebb külföldi és magyar slágereit játssza.
A Juice 1994-ben alakult és az igényes élőzenei szórakoztatást képviseli a zenei palettán. Az évek során egyre sikeresebb lett az együttes. A zenei világ izgalmasabb közvetítése érdekében a hangulatot öltözékükkel is igyekeznek megidézni. Ha ott leszel a gólyabálon, akkor biztos lehetsz benne, hogy legjobb slágereidre bulizhatsz barátaiddal!

Holnap hajnalig szól a dal Csepregi Évával!

Hajnal 2-től a színpadon a gólyabál másik sztárvendége, Csepregi Éva művésznő. A Kócbabák nevű trióban tűnt fel először az 1972-es Ki Mit Tud?-on. A Neotonnal az ezt követő év végén társultak, majd Neoton Família néven hivatalosan is egyesültek. Az együttes 1990-es kettészakadása után Végvári Ádámmal és Baracs Jánossal Éva-Neoton néven folytatták. Napjainkban a Neoton Família Sztárjai formációban szokott fellépni.

Aki a Neoton sztárja után még nem fáradt el a táncolásban, az levezetésképpen újra a Juice zenéjére rophatja.

Pörgesd meg a kereket!

Ki nem látta a régi közkedvelt televíziós vetélkedőt, a Szerencsekereket! A népszerű játék, most újjáéled a gólyabálon. A szabályok egyszerűsödnek igaz, de ez által sokkal többen nyerhetnek ajándéktárgyakat, ajándékutalványokat és kedvezményre jogosító bonokat. Egy pörgetéssel eldől, hogy mit nyertél, csupán 150 forint ráfordítással.

Jegyelővétel és asztalfoglalás

A gólyabáli jegyek árusítása november 11-től folyamatosan zajlik a NymE SEK „C" épületének aulájában reggel 8.00-tól délután 16.00-ig. Az elsőéves hallgatóknak 1200 forint, a NymE és PTE hallgatóinak és dolgozóinak 1700 forint, mindenki másnak pedig 2500 forintba fog kerülni a belépés. A jegyeket érdemes elővételben megvásárolnod, mert a helyszínen már 2500 forintos egységáron juthatsz hozzá.

A NymE SEK Hallgatói Önkormányzata mindenkit szeretettel vár!

Új hozzászólás