Háremrablástól hastáncbemutatókig - Szultánia programjai a Savaria Karneválon

2018.08.21. - 20:00 | vaskarika.hu

Háremrablástól hastáncbemutatókig - Szultánia programjai a Savaria Karneválon

Helyszín: Cafe Frei Szombathely

Dátum: 2018.08.24 - 26.

A MIRA Orient Art orientális társulat idén is a Szultánia Kávéházba (Cafe Frei, Uránia udvar) invitálja a Mesés Kelet rajongóit. A Savaria Történelmi Karnevál három napja alatt lézershow bemutató, háremrablás, háremfotózás, arc-, csillám- és hennafestés, keleti gyermekfoglalkoztató és hastáncbemutató várja az érdeklődőket!

A programok ingyenesek, látogatóink adományaiból a „MIRA Orient Art Kulturális és Jóléti Alapítvány" és a „Kézfogás a gyermekekért" Szociális Egyesület közreműködésével támogatják:

az Aranyhíd EGYMI-t,

a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézményt,

az Ikervári Gyermekotthont.

Pártfogoltjainkat támogathatja pénzadományokkal, illetve szolgáltatásaink igénybevételével, hiszen ezek bevételét is a gyermekintézmények támogatására fordítjuk.

Programok, szolgáltatások:

Háremrablás: A LÉGIÓSOK a HÁREM megtámadását tervezik?

A jövendölés szerint LÉGIÓSOK támadnak a HÁREMRE a gazdag zsákmány és egy-két gyönyörű hastáncos rabszolganő reményében. A SAVARIA LEGIO császári adót hajt be, hogy támogassa a jótékony célokat. Isis papja és papnő is éppen ekkor érkeznek Szultániába, hogy Isis hajójának vízre bocsájtását adják hírül. A szultán próbálja megvédeni hastáncos hölgyeinket a császári adószedőktől. Hogy sikerül-e neki? A program címe alapján aligha! De megpróbálja! :-)
Isis papnői Navigium Isidis ünnepségükre invitálják a legionáriusokat gazdag zsákmányukkal Isis szentélyébe. Az ünnepség végén Isist tánccal is ünneplik.

 

Háremfotózás: A rendezvény ideje alatt HÁREMHÖLGYEK társaságában készíttethetnek magukról fotókat látogatóink, természetesen HASTÁNCOS ÉS KELETI RUHÁZATBAN! A fotókat önkéntes fotósaink készítik!

Arcfestés, csillámfestés és hennafestés: A gyermekek és vállalkozó kedvű felnőttek arcának és testének díszítése a VARÁZSLATOS KELET hangulatát idéző motívumokkal, melyet a „Kézfogás a gyermekekért" Szociális Egyesület tagjai és önkéntesei készítenek el.

Keleti Fény: Milyen az, amikor a Keleti Fény játszik a táncosokkal? MAGNETIKUS! A Kopula Tűzijáték lézershowja bűvöli a táncosokat, létrehozva egy egyedülálló orientális tánc showt.

Hastáncbemutató: A MIRA Orient Art és a Dunántúl legszínvonalasabb vendég hastánccsoportjainak FERGETEGES táncbemutatói.

Keleti Gyermekfoglalkoztató: Ügyességi és kreatív játékok a Kisasszonyoknak és Fiatal Uraknak!

Történelmi Táncok A Mare Temporis táncosai több, mint 15 éve foglalkoznak történelmi táncokkal. A régmúlt korok emberei számára oly természetes mozdulatok segítségével próbálják felidézni a reneszánsz, a barokk vagy épp a reformkor hangulatát. A táncok feldolgozásánál elsősorban az eredeti táncleírásokra, valamint magyar és idegennyelvű szakkönyvekre támaszkodnak.

MIRACULUM: A Westside TSE táncosai Szultániában KELETI MIX című produkciójukkal kápráztatják el a kávézó látogatóit. Modern tánc és hastánc fúziója, a Mesés Kelet zenéire. Nem illúzió e fúzió!

Hajdúk tánca: Az Ungaresca Táncegyüttes idén csatlakozik Szultánia fellépőihez, hogy közönségünk a kor magyar táncaiba is bepillantást nyerhessen. Hamisítatlan, korabeli magyar hangulat a Mesés Kelet birodalmában!

Programjaink:

Augusztus 24. péntek

- 10-12 óráig és 14-18 óráig háremfotózás

- 9-12 óráig és 14-18 óráig jósda

- 9-12 óráig és 14-20 óráig arcfestés, csillámfestés, hennafestés

- 13 órakor MIRA Orient Art hastánc-bemutató

- 16:30 -kor Ungaresca Táncegyüttes - Hajdúk Tánca

- 17 órakor Keleti Gyermekfoglalkoztató

- 20 órakor MIRACULUM - A MIRA Orient Art hastánc-bemutatójában KELETI MIX produkciójával közreműködik a Westside TSE

Augusztus 25. szombat

- 10-12 óráig és 14-18 óráig háremfotózás

- 9-12 óráig és 14-18 óráig jósda

- 9-12 óráig és 14-20 óráig arcfestés, csillámfestés, hennafestés

- 11, 13 és 15:45 órakor MIRA Orient Art hastánc-bemutató

- 16 órakor Savaria Legio - Háremrablás

- 18 órakor Keleti Gyermekfoglalkoztató

- 21:30 -kor Keleti Fény MIRA Orient Art hastánc-bemutató és Kopula Tűzijáték lézershow (rossz idő esetén a program elmarad!)

Augusztus 26. vasárnap

- 10-12 óráig és 14-18 óráig háremfotózás

- 9-12 óráig és 14-18 óráig jósda

- 9-12 óráig és 14-20 óráig arcfestés, csillámfestés, hennafestés

- 11 órakor órakor MIRA Orient Art hastáncbemutató

- 13 órakor Történelmi táncok - Mare Temporis táncegyüttes

- 15:45-kor MIRA Orient Art hastáncbemutató

- 16 órakor Savaria Legio - Háremrablás

- 18 órakor Keleti Gyermekfoglalkoztató 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Helyszín: Café Frei Szombathely
A belépés ingyenes.
 

Új hozzászólás