Ez a film a legújabb kedvenc - tíz éve nem készült ilyen jó romantikus vígjáték

2018.09.09. - 00:40 | vaskarika.hu / MTI

Ez a film a legújabb kedvenc - tíz éve nem készült ilyen jó romantikus vígjáték

Hetek óta a toplisták élén áll a Szingapúrban forgatott mozi, a Crazy Rich Asians.

HIRDETÉS

Crazy Rich Asians, ez a címe annak a romantikus komédiának, melytől jobb nem készült az amerikai nézők szerint idén, sőt, az elmúlt évtizedben. A mozi Kevin Kwan bestselleréből született: egy ázsiai-amerikai nőről szól, aki kultúrsokkot kap, amikor összeismerkedik barátja hihetetlenül gazdag családjával Szingapúrban.

Főhősünk Nick, egy Amerikában élő fiatalember, aki egyetemen oktató barátnőjével éli gondtalan életét, amíg kedvesét rá nem beszéli, hogy utazzanak el Szingapúrba, hogy bemutassa családjának. Valahol itt kezdődik a bonyodalom.

 

A kész alkotás akkora siker, hogy az első három héten 117 millió dollárt hozott és hetek óta vezeti a mozis toplistákat Amerika szerte. Az egyetlen vígjáték, mely ettől is jobban kezdett az elmúlt 10 évben, az Sandra Bullock és Ryan Reynolds Nász-ajánlat című 2009-es romkomja volt.

A Warner Brothers stúdió filmje Constance Wu és Henry Golding főszereplésével három éve az első romantikus komédia, amelynek sikerült a hétvégi toplista élén landolnia, ráadásul hetekig tartani is tudta a pozíciót.

Jeff Goldstein, a Warner Brothers amerikai forgalmazási igazgatója szerint a szájpropaganda sokat használt az érdeklődés felkeltésében. Az Amerikában élő ázsiaiak a közösségi médián indítottak kampányt a film népszerűsítésére. Ebben Amerika-szerte ingyenes vetítéseket hirdettek meg, hogy egyúttal felhívják a figyelmet arra is, mennyire alulreprezentáltak az ázsiai filmesek, színészek Hollywoodban.

Új hozzászólás