Menjünk mama? – Az A-Klub e heti programja

2009.11.16. - 16:00 | Vidaotone

Menjünk mama? – Az A-Klub e heti programja

Helyszín: A-klub

Dátum: 2009.11.16 - 22.

Bödőcs Tibor poénosztása nyitja, a Mokka együttes pedig zárja a hét eseménysorát az egyetemi klubban. A Soundclash fesztiválra való tekintettel a fajsúlyosabb területekről nem szemezgethetnek a héten a klub látogatói, mindazonáltal most sem ígérkezik unalmasnak a felhozatal.

11.16. hétfő

Duma-klub

Mindjárt a hét első napján egy nagyágyú érkezik és veszi igénybe a klub színpadát, illetve remélhetőleg rekeszizmaink tűrőképességét. Bödőcs Tibor a stand-up comedy egyik koronázatlan királya, de legalábbis főúri méltósága egy ideje. Eredendően folyik belőle a magyar szókincs átfogó ismerete és az életkomikumok által összegyúródott, illetve azok humoros felfogásából adódó egyszemélyes dumaszíndarabok sora. A műsor után kis esti zene várható vidám hangulatban.

11.17. kedd

Retro-klub a tequilla jegyében

Azoknak, akik nem tudnak meglenni az elmúlt korok nagy slágerei nélkül, és már most gyász lakozik szívükben a Sláger-rádió dicstelen elmúlása okán, ajánljuk a Dj Sheperd által prezentálandó estét. Ha bánatukat alkoholba folytanák legszívesebben, akkor jó alkalom kínálkozik erre is, hisz mexikó nemzeti pálinkája és annak különböző keverékei és elegyei lesznek terítéken. Bumm!

11.18. szerda

Egyetemes buli

A már jól megszokott szerdai őrület házigazdája ismét Dj Szúnyog lesz, tehát slágerek minden korból és mindenhonnan, a szokásos menü szerint.

11.19. csütörtök

Házibuli-klub

Dj Sheperd szokásos házibulija jó ráhangolódásnak ígérkezik a másnapi gólyabál előestéjén. Szőnyeget felcsavarni azonban csak a másnapi Fenyő Miki bulin lehet csak.

11.20. péntek

Százas tempó alatt

A lassú zenék estéjén a dub, reggae, nujazz, hiphop, downtempó és world music gyöngyszemei sorjáznak majd Lee Perry-től Macy Gray-en át a Thievery Coorporation-ig és vissza, illetve föl alá a Waldec-től az Ill Skillz-en át Tricky-ig. A torzított gitártól kezdve minden földrész hangszerei megszólalási lehetőséget kapnak.

11.21. szombat

Mokka-klub

Az 1968-ban alakult Mokka együttes fellépése kínál alternatívát az oladi fesztiválról kimaradóknak. A lassan egy emberöltőnyi kort megélt zenekar fellépései élményszámba mennek rajongóik szerint, és követik őket töretlenül tűzön vízen át. A meglett ötvenesek és tinédzsekorúak is ott csápolnak egymással karöltve bulijaikon.

Új hozzászólás