Szaunázók hétvégéje – Bükfürdő is csatlakozott az országos szaunaprogramhoz (okt. 5-7.)

2018.10.04. - 17:00 | vaskarika.hu

Szaunázók hétvégéje – Bükfürdő is csatlakozott az országos szaunaprogramhoz (okt. 5-7.)

Helyszín: Bükfürdő

Dátum: 2018.10.05 - 07.

Idén első alkalommal rendezik meg a Szaunázók hétvégéjét, mely a Magyar Fürdőszövetség új kezdeményezése. Az országos szezonnyitó szaunaprogramokat október 5-7. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók. A hagyományteremtő céllal megvalósítandó eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A három napot érintő hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 6-án 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Debrecenig, azaz ugyanazokkal az illatokkal, ugyanarra a zenére tartanak felöntést a szaunamesterek, így abban a néhány percben lesz a legtöbb egyszerre szaunázó ember Magyarországon.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Csatlakozó szaunák 

Bükfürdői programok:

A Bükfürdő Thermal & Spa exkluzív Szaunavilágában 3 nap alatt összesen 27 felöntésen vehetnek részt a látogatók! A fürdő kiváló szaunamesterei mellett a West Wind Sauna Team erősíti majd a csapatot a Szaunázók hétvégéjén! 

Érdemes tudni, hogy ide a belépés 3 900 Ft/fő, de a 11.00-kor és 19.00-kor tartandó szeánszok előre regisztrálva ingyenesek (viszont kapacitásfüggők), a többi szeánsz díja 500 Ft. Pénteken szőlőmagolajos, citrusos, jázminos vagy jeges felöntés lesz porondon, szombaton Retro Italiano, Latin Lover, Jazz duo, vagy Symponic fantázianévre hallgató programok következnek, majd vasárnap gesztenyés, latinos, szőlőkrémes illatok és ízekkel fejezik be szaunamaratont.

 

Új hozzászólás