Az Ossian tripla jubileumi műsorával lép fel a Metál Mánia Fesztiválon!

2018.11.19. - 15:00 | Szokol Gábor

Az Ossian tripla jubileumi műsorával lép fel a Metál Mánia Fesztiválon!

November 24-én a GYIK Rendezvényházban, a hűség városába érkezik az OSSIAN! Vendégként a folk metál magyarországi sztárja, a Dalriada nyitja meg az estét, majd a thrash király Moby Dick best of programja dolgoztatja meg a nagyérdeműt.

A hazai rockzenét a honi média továbbra is mostohagyermekként kezelik, míg a közönség ennek dacára nagyra értékelve ünnepli a műfaj hazai sztárjait. Ünneplésre ezúttal Sopronban lesz a legközelebbi alkalom, hiszen november 24-én a GYIK Rendezvényházban, a hűség városába érkezik az OSSIAN!

Paksi Endre által fémjelzett legsikeresebb magyar metál együttesének jubileumi koncertjét országszerte több tízezren élvezhették! A soproni GYIK-ban azonban hosszabb éjszakára lehet számítani, hiszen 18:00-kor a folk metál magyarországi sztárja, a Dalriada nyitja meg az estét, majd a thrash király Moby Dick best of programja dolgoztatja meg a nagyérdeműt.

A fő műsoridő az Ossian 60/30/20 különleges 2 órás koncertjének van fenntartva, ami várhatóan remek élményként marad meg majd a résztvevőkben. (Nekem elhihetik, Szombathelyen láttam, hallottam! - a szerk.). A levezető programot a feltörekvő Innistrad együttes adja! Belépőjegy váltás legkönnyebben a rock1.hu oldalon keresztül, vagy a rendezvény esti pénztárában lehetséges.


Kapcsolódó írásunk:

Savaria Rockkatonái - Ossian koncert a Sportházban

2018.10.21. - 16:00 | Szokol Gábor

Savaria Rockkatonái - Ossian koncert a Sportházban

A csípős őszi idő ellenére már kapunyitás előtt megtelt az Agora előtti tér október 20-án. Nagy ünnepre készültek a szombathelyi rockerek, hiszen az Ossian hármas jubileumot ünnepelt: Paksi Endre, a zenekar frontembere 60, az egyik legklasszikusabb albumuk, az Acélszív 30, közös munkájuk Rubcsics Ricsivel a zenekarban pedig 20 éves 2018-ban. A deszkákat a zalaegerszegi Tales of Evening zenekar fűtötte fel a magyar metálikonoknak.

Új hozzászólás