Angyalok Vonulása (dec. 15.)

2018.12.07. - 07:25 | vaskarika.hu

Angyalok Vonulása (dec. 15.)

Helyszín: Szombathely, Fő tér

Dátum: 2018.12.15.

A Szombathelyi Adventi Vásár egyik kiemelt gyermek és családi programja az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ által szervezett Angyalok Vonulása. Kulturális Központ által szervezett ANGYALOK VONULÁSA. A programban óvodás és kisiskolás korú gyermekek angyalszárnnyal, angyalglóriával, zeneszóval, óriás gólyalábas mutatványossal vonulnak Szombathely Fő terén.

HIRDETÉS
A szervezett csoportok mellett szeretnének lehetőséget adni bármely szombathelyi vagy környékbeli kisgyermeknek, hogy részese lehessen az egyedülálló élménynek.

A program időpontja: 2018. december 15. szombat 17.30 - 18.30 óra.

Gyülekezés: 2018. december 15. szombat 17.00-17.30 óra, Szombathely, Savaria tér

Tervezett útvonal: Savaria tér - Fő téri nagyszínpad

A Fő téri nagyszínpadra érkezéskor Kovács Nóri és a Motíva zenekar fogadó zenéjére Gulyás László vándormuzsikussal közös körsétát, körtáncot tervezünk az angyalokkal és kísérőikkel. Az angyalszárnyat, angyalglóriát minden regisztrált résztvevőnek az AGORA biztosítja.

17:00 - Az adventi koszorú harmadik gyertyájának meggyújtása ünnepi liturgia keretében 

17:45 - Angyalok vonulása

18:00 - Adventi meglepetés a Fő téren

18:30 - Kovács Nóri és a Motiva Zenekar karácsonyi koncertje

A program az adventi hangulatot, az angyali és gyermeki várakozás örömét osztja meg a résztvevőkkel: gyermekekkel, családokkal, barátokkal. Az Angyalok vonulása programra várják iskolai csoportok, osztályok, táncegyüttesek, egyesületek jelentkezését.

Szeretnék, ha vonulásunkhoz csatlakoznának nagycsaládos, hátrányos helyzetű és mozgásukban korlátozott gyermekek, közösségek is. A program célja a közös cselekvés, a gyermeki és családi összetartozás, a városhoz, ünnepeinkhez való kötődés erősítése.

AGORA munkatársai a szervezéshez, a csoportok beállításához, a Fő téri helyszíni kíséréshez segítséget nyújtanak.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, kérik adja meg a résztvevő gyermekek létszámát. A tervezett létszámhatárra való tekintettel a regisztrációkat a jelentkezés sorrendjében fogadják el.

Jelentkezés, információ: Zsirai Dóra AGORA szervezési-koordinációs munkatárs 06/20/285-7145

Új hozzászólás