Gondolnék rád - Szabó Tibor és zenekarának jótékonysági koncertje

Képgaléria megtekintése2018.12.10. - 00:45 | vaskarika.hu - Fotók: Varga András

Gondolnék rád - Szabó Tibor és zenekarának jótékonysági koncertje

Szabó Tibor 2017 őszén két karitatív célú produkciójának bevételével támogatott szombathelyi illetőségű civil szervezeteket, illetve rászoruló magánszemélyeket. December 9-i koncertjével nehéz sorsú, sokgyermekes családoknak kívánta megkönnyíteni, örömtelibbé tenni az ünnepvárást. A koncerten fellépett Balogh János színművész.

Gondolnék rád - Ákos dalából idézve ezt a címet adta Szabó Tibor színművész vasárnapi jótékonysági koncertjének, melyet a Soroptimist Club Szombathely szervezésében a Weöres Sándor Színházban rendeztek.

A Családok Éve apropóján a színművész ezúttal  hátrányos helyzetű nagycsaládosokon szeretne segíteni. A nézőtéren helyet foglalt az a tízgyerekes apuka és anyuka, akik együtt érkeztek csemetéikkel és jelenleg egy 1+2 fél szobás lakásban laknak, nehéz körülmények között. A másik anyuka veszélyeztetés miatt elhagyni kényszerült önkormányzati lakását 3 gyermekével, most átmeneti szálláson laknak. Nekik is segít Szabó Tibor és zenekara.

A koncert első részében elhangzottak régi sanzonok, kuplék, melyeket a szerelem, szeretet jegyében válogattak, a művész úr több nyelven is énekelt belőlük. A második részben főleg magyar előadók dalaiból hallhattunk válogatást, többek között felcsendültek Zorán, az LGT, Ákos, Charlie és a Csík zenekar dalai.

Nagy meglepetést okozott Szabó Tibor a Hungária együttes rock and roll számával. Ráadásként pedig kíséret nélkül énekelt el egy csodálatos csángó népdalt, ezzel kívánva a közönségnek és a családoknak szép karácsonyra hangolódást.

Ígérete szerint jövőre új műsorral jelentkezik, de hogy mivel, az maradjon meglepetés. 

A koncerten közreműködtek:

Balogh János - színművész
Horváth Dudu Dániel - hegedű
Peltzer Géza - harmonika
Koller László - bőgő, basszusgitár
Radics Igor - dob
Müller Péter - billentyű
Holdosi Attila -gitár

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás