A talajnélküliségtől meghasadó tudat őrülete - Az Elefánt legújabb dalát élőben hallhatja a szombathelyi közönség!

2018.12.11. - 14:55 | vaskarika.hu - Fotó: Elefánt facebook

A talajnélküliségtől meghasadó tudat őrülete - Az Elefánt legújabb dalát élőben hallhatja a szombathelyi közönség!

Helyszín: Szombathely, Cinema Cafe

Dátum: 2018.12.15.

Októberben jelent meg a zenekar legújabb dala, a Micsoda, amelynek központi témája a legegyszerűbb, ám mégis legbonyolultabb kérdést feszegeti: Ki vagyok én? Vannak élethelyzetek, pillanatok, amikor az ember nem nagyon találja magát a világban, elveszti önmagát, és nehezen szedegeti össze meglévő darabjait. Ezt a pillanatot, és érzést önti dalba az Elefánt, és ezt az érzést igyekeztek a klippel is még inkább alátámasztani.

Valamiféle furcsa önmagunkkal való meghasonulásról szól a dal. A talajnélküliségtől meghasadó tudat őrületét fejtegeti egy önmagunkkal folytatott belső párbeszéd formájában. Ezt az állapotot illusztrálja a zene a szöveggel oda és vissza. Mondanám, ha műértőnek akarnék tűnni. De leginkább fogalmam sincs.„ - mondja Szendrői Csaba, a zenekar frontembere.

A dalt már az ország számos pontján bemutatták, és most Szombathelyre is elhozzák december 15-én a Cinema Cafeba, hogy az itteni, hazai közönség is bulizzon a Micsodára! Érdemes elmenni  a koncertre, hiszen ezt az őszi-téli időszakot követően  a fiúk pihenőre mennek, ami alatt további új dalokat írnak majd, és felkészülnek a következő dalok megjelentetésére. Így aki nem szeretne hosszú hónapokig Elefánt nélkül maradni, akkor itt az idő megváltani a jegyét.

Elefánt Szombathelyen - Cinema Cafe esemény

 

Új hozzászólás