A Nyugodt Kanokat nem izgatta, hogy öt kapufával kiestek - XIX. Szélesy József Emléktorna Bükön

Képgaléria megtekintése2019.01.13. - 01:00 | Büki László 'Harlequin'

A Nyugodt Kanokat nem izgatta, hogy öt kapufával kiestek - XIX. Szélesy József Emléktorna Bükön

Szombaton a büki sportcsarnokban 21 csapat részvétele mellett elrajtolt az idei Szélesy József Emléktorna. Szombaton az A-D csoportok küzdelmeit láthatták a csarnokba kilátogatók.

Szombaton az A-csoportban a Beauty Garagenak állt a zászló, már 3-1-re is vezetett a Csepreg SE ellen, amely azonban kihasználva a rivális hibáit a hajrában nem csak egyenlített, de végül mindhárom pontot begyűjtötte, megszerezve ezzel a csoportelsőséget.

A B jelű négyesben körbeverték egymást a csapatok, végül a gólkülönbség döntött az Anonim FC Padrino és a nagyot hajrázó Bad Boys javára, legjobb harmadikként jó eséllyel továbbmehet még innen a Söröskupak.

A C-csoportban a LOST két szoros vereséggel hamar kiszállt a versengésből, az első helyet végül a címvédő Petrovics Apartmanház szerezte meg a Fociszak előtt. Utóbbi csapat az ügyesen focizó, fiatalokból álló Atletico Juniors ellen is döntetlent játszott, így a Petrovics elleni iksz igazi bravúreredmény.


Atletico-LOST 1-0

Az egyetlen ötfős csoportban, a D-ben nem tudjuk, hogy történt-e meglepetés... szerintünk igen, a Bő relatíve szerencsés továbblépésével. Az összeszokott Átrium Café - Black Jack FC rutinból hozta a kötelezőket - igaz, az első két meccsén elég vékonyan. Aztán a Bő ellen gáláztak, ennek tudatában a tét nélküli utolsó mérkőzésen, a csoport utolsója ellen azt is megengedhették maguknak, hogy vendégkapusuk játsszon csatárt - rúgattak is két gólt vele a többiek -, míg a kapuban az egyik leggólerősebb játékos, Gugcsó Benjámin állt. A vége egy laza 5:3 lett. Az erőviszonyok a csoportmeccsek első fele után úgy rajzolódtak ki, hogy a Black Jack és a Kópháza mögött a Nyugodt Kanok a harmadik hely várományosa, akik a csepregi ifik ellen igencsak kinyitották a gólzsákot (7:0). Azonban a harmadik továbbjutó helyről dönteni hivatott Bő elleni meccsükön egy egészen elképesztő ajándékgóllal hozták magukat nehéz helyzetbe, amit tovább tetézett, hogy öt kapufát is lőttek a mérkőzésen, Taródi Dávid egymaga hármat. A Bő köszönte szépen, élt a dolgok szerencsés alakulásával, és 3:2-vel lehozta a meccset, továbbjutva a Black Jack és a Kópháza mögött a vasárnapi folytatásra.

Vasárnap 09.00-tól előbb az E-csoport mérkőzései következnek, majd 11.00-tól már az a középdöntőkkel folytatódik a XIX. Szélesy József Emléktorna.

Eredmények:

A-csoport:
Beauty Garage-Rábapaty U19 10-2
Csepreg SE-Caramell 1-0
Beauty Garage-Csepreg SE 3-4
Rábapaty U19-Caramell 2-1
Beauty Garage-Caramell 8-0
Rábapaty U19-Csepreg SE 0-2

Végeredmény: 1. Csepreg SE 9, 2. Beauty Garage 6, 3. Rábapaty U19 3, 4. Caramell 0 pont.
Továbbjutott: Csepreg, Beauty Garage.


Nyugodt Kanok-Bő 2-3

B-csoport:
Söröskupak-Kőszeg Autó-Bad Boys 1-0
Anonim FC Padrino-Rábapaty 6-2
Söröskupak-Anonim FC 0-4
Bad Boys-Rábapaty 7-2
Söröskupak-Rábapaty 3-2
Bad Boys-Anonim FC 3-2

Végeredmény: 1. Anonim FC Padrino 6 pont (12-5), 2., Bad Boys 6 pont (10-4), 3. Söröskupak 6 pont (4-6), 4. Rábapaty 0 pont.
Továbbjutott: Anonim FC Padrino, Bad Boys.


Fociszak-LOST 2-1

C-csoport:
Petrovics Apartmanház-Atletico Juniors 3-1
Fociszak-LOST 2-1
Petrovics-Fociszak 1-1
Atletico-LOST 1-0
Petrovics-LOST 8-1
Atletico-Fociszak 1-1.

Végeredmény: 1. Petrovics 7 pont, 2. Fociszak 5 pont, 3. Atletico Juniors 4 pont, LOST 0 pont. Továbbjutott: Petrovics, Fociszak.


Black Jack-Bő 5-0

D-csoport:
Csonka Gépi Földmunka Black Jack-Kópháza 3-2
Répcevölgye SK Bő-Csepreg U19 3-1
Nyugodt Kanok-Black Jack 1-2
Kópháza-Bő 4-1
Csepreg U19-Nyugodt Kanok 0-7
Black Jack-Bő 5-0
Kópháza-Csepreg U19 5-1
Nyugodt Kanok-Bő 2-3
Black Jack-Csepreg U19 5-3
Kópháza-Nyugodt Kanok 2-1

Végeredmény: 1. Black Jack 12 pont, 2. Kópháza 9 pont, 3. Bő 6 pont, 4. Nyugodt Kanok 3 pont, 5. Csepreg U19 0 pont.
Továbbjutott: Black Jack, Kópháza, Bő

A torna menetrendje:

Holnap startol a XIX. Szélesy József Emléktorna - Itt a részletes programja (jan. 12-13.)

2019.01.11. - 13:00 | Büki László 'Harlequin'

Holnap startol a XIX. Szélesy József Emléktorna - Itt a részletes programja (jan. 12-13.)

A Büki TK labdarúgó-szakosztálya a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtárral közös szervezésben idén január 12-13. között rendezi meg a büki sportcsarnokban a hagyományos, immár XIX. Szélesy József Emléktornát.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás