Szerda Esti Akusztik: Grunting Pigs és Zsoldos „Báró” Zoltán koncert a Sportházban (jan. 23.)

2019.01.23. - 07:15 | vaskarika.hu

Szerda Esti Akusztik: Grunting Pigs és Zsoldos „Báró” Zoltán koncert a Sportházban (jan. 23.)

Helyszín: Szombathely, AGORA-MSH

Dátum: 2019.01.23.

Egy igazán különleges zenei csemege lesz a hazai bluesélet két generációjának közös koncertje január 23-án az AGORA-MSH aulájában.

Zsoldos Báró Zoltán, gitáros, énekes, előadóművész, zeneszerző, aki korábbi zenekarával két alkalommal is fellépett a legendás, - idén 85 esztendős és új lemezzel jelentkező (!) - John Mayall előzenekaraként, valamint számos alkalommal turnézott Ausztriában. A '80-as évek eleje óta van jelen a hazai zenei életben, több nagylemezt is kiadott.

A "GRUNTING PIGS" Pribojszki Mátyás - az egyik legismertebb hazai és nemzetközi szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, valamint Szász Ferenc - gitáros hosszú évek óta működő, - hazai és európai klubokban, fesztiválokon is rendszeresen fellépő -, aktívan koncertező, akusztikus blues duó formációja.

A "Grunting Pigs" duó stílusa abszolút egyedi, energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika,  -mint domináns szólóhangszer-  sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitárjáték, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet.


Az est fellépői:

- Zsoldos Báró Zoltán - gitár, ének
- Szantner László - basszusgitár
- Pribojszki Mátyás - szájharmonika, ének
- Szász Ferenc - gitár

Jegyár: 1.300 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 1100 Ft

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

A koncertek a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósulnak meg

A tavalyi akusztikos fellépésről itt írtunk:

Röfögő Malacok a Szerda Esti Akusztikon - Grunting Pigs koncert a Sportházban

2018.01.19. - 13:00 | Gróf István - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Röfögő Malacok a Szerda Esti Akusztikon - Grunting Pigs koncert a Sportházban

Idén is folytatódik a sportházaulában a 2015 novemberében elindított, zenei stílusokon átívelő akusztikus fülsimogatás, a Szerda Esti Akusztik. Az idei évet egy különleges duó, a Grunting Pigs blues-szeánsza nyitotta, a közösségi térbe csábítva a Lamantin Klub és az 'Akusztik' törzsközönségét. Az előrelátható volt, hogy a tekintélyes méretű lépcsőház akusztikailag nem ad olyan tökéletes zenei élményt, mint a kisebb klubbok, de a „teltaulás" koncert így is tenyérpirosítóra sikeredett.

Új hozzászólás