Hétvégi kezdet – az A-klub e heti programja

2009.11.30. - 13:00 | vaskarika.hu

Hétvégi kezdet – az A-klub e heti programja

Helyszín: A-klub

Dátum: 2009.11.30 - 12.06.

Az év végi hajrá közeledik, de ez mit sem változtat azon, hogy eseménynaptárunkban ne jelöljünk be egy-egy estét magunknak az egyetemi klub kínálatából is. A hét nagy durranásának a hazai hiphop fenegyerekeinek, az Akkezdet Phiai-nak szombati fellépése ígérkezik.

Nov. 30. hétfő

A hónap utolsó, és a hét első napjának estéjén, a hangulattól függően alakul majd a zeneszolgáltatási hozzáállás a dj-pultban tevékenykedők részéről.

Dec. 01. kedd

A karibi ritmusok kedvelőinek ajánlja a klub ezt az estét, ugyanis latin-party van készülőben, vélhetően a legkönnyedebb darabok sorjáznak majd a lejátszókban.

Dec. 02. szerda

A szokásos szerda esti őrületen Dj Szúnyog és Southern Comfort promóciója segít elvonatkoztatni a napközben felgyülemlett feszültségektől az arra fogékonyaknak. Akciós rumitalnál ehhez nagyobb segítség nem is jöhetne.

Dec. 03. csütörtök

Egyetemes házibuli Dj Sheperd tolmácsolásában.

Dec. 04. péntek

A zenei másképp-gondolkodóknak nyújt segítséget az ismétléshez, vagy akár az ismeretlenségből a megismeréshez vezető utat ajánlja ez az est. A lassú hatvanastól a száznyolcvanas tempókig minden előfordulhat, az biztos, az viszont még nem, hogy kik is fogják pontosan tolmácsolni a jónép fele mindezt, az éj házigazdája Vidaotone lesz.

Dec. 05. szombat

A mozgalmi indíttatású hiphop kerül terítékre mikulás eljövetelének előestéjén. A klub nem csomesszel és virgáccsal, annál inkább a honi utcaköltők társaságának két emblematikus figurájával, az Akkezdet Phiaival készül ünnepelni a kaporszakállú érkezését. Újonc és Saiid szövegei mára már generációk kedvencei lettek, irodalmi magasságokba szárnyalva osszák az igét, verseiket többek már kötelező tananyagnak is javasolják. Az est házigazdája dj Kicsi lesz, a helyi sikamester valószínűleg már kellőképp beizzítja a hangulatot, mire a dumafolyam elárasztja a termet. Hellószia, jön a kezdet fia!

Új hozzászólás