VéNégy - a Dunakanyar legsokszínűbb fesztiválja (júl. 4-7.)

2019.03.13. - 10:15 | vaskarika.hu / hirado.hu - Fotók: Horváth Attila

VéNégy - a Dunakanyar legsokszínűbb fesztiválja (júl. 4-7.)

Helyszín: Vác

Dátum: 2019.07.04 - 07.

Zene, színház és a holdfényes Duna-part - A Tankcsapda, a Vad Fruttik vagy éppen a Margaret Island koncertje a Duna-parton, nemzetközi színházi előadások, ámulatba ejtő utcaszínházi bemutatók, lazulás a Dunakanyar ölelésében és mindez néhány percre Vác belvárosától. A VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó idén július 4. és 7. között várja azokat, akik egy valóban barátságos fesztiválra vágynak, ahol a zene mellett a kultúra, a közösségépítés és a természeti környezet is fókuszban van.

Kevés annyira hangulatos helye van az országnak, mint a Dunakanyar. A VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó a váci Duna-partra hozza el a legnépszerűbb magyar zenekarokat. Július 4. és 7. között a Margaret Island, a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Follow The Flow és az Irie Maffia koncertjeire már biztosan bulizhatunk, s idén is érkeznek külföldi fellépők Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is.


De a VéNégy programjában a zenén túl a színház és a közösségépítés is kiemelt szerepet kap. A látványos utcaszínházi előadások és szabadtéri performanszok mellett a hatalmas színházi sátorban a visegrádi négyek országaiból érkező társulatok bemutatói tekinthetők meg.  A színházi programok néhány nappal korábban elkezdődnek, így a fesztivált június 30-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata nyitja meg Semmit sem bánok című előadásával.

Az utolsó nap pedig egy igazi különlegességet tartogat, hiszen a négy ország színészei ekkor mutatják be a kéthetes, váci workshop alatt létrehozott darabjukat. Aki színházjegyet vesz, az előadás után idén is ingyenesen nézheti meg a többi eseményt, koncerteket. A szervezőknek ugyanis az a célja, hogy a programok a szélesebb közönség számára is elérhetőek és megfizethetőek legyenek.

Közösségi reggeli, strandolás, függőágyból naplemente nézés, koncertek, színház és kultúra közvetlenül a Duna mellett - VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó július 4. és 7. között Vácon.

YouTube, Official after movie VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó 2018.: https://www.youtube.com/watch?v=I0RZIyuVAvM

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/395538387602961/

Részletes program: http://v4fest.eu/

Vaskarika a VéNégyen:

Színház, zene és chill out a Duna-parton - 5. VéNégy Fesztivál Vácon

2017.07.08. - 11:00 | Mészáros Vivien - Fotók: Horváth Attila

Színház, zene és chill out a Duna-parton - 5. VéNégy Fesztivál Vácon

A VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre. Gondoltunk egyet, és a grandiózus fesztiválok programcunamijától és embertömegétől távolságot tartva kimenekültünk Vácra, ahol kellemes környezetben élvezhettük színház és zene együttélését.

 


Kötéltánc a Duna-parton - 5. Vénégy Fesztivál Vácon

2017.07.10. - 13:00 | Mészáros Vivien - Fotók: Horváth Attila

Kötéltánc a Duna-parton - 5. Vénégy Fesztivál Vácon

Második látogatásunk a VéNégyen az utolsó napra, vasárnapra esett. Az est leszálltával ismét termetesre duzzadt a nézőközönséggel számolhattunk a 30Y és a Hiperkarma koncertjein.

Új hozzászólás