A vágány mellett vigyázzanak! - Vasútmodell kiállítás Bükön

Képgaléria megtekintése2019.03.16. - 13:00 | Büki László 'Harlequin'

A vágány mellett vigyázzanak! - Vasútmodell kiállítás Bükön

Március 17-ig csodálhatjuk meg azt az izgalmakkal, látványossággal teli miniatűr világot a Büki Művelődési Központban, amit a Szombathelyi Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület vasútmodell kiállítása tár elénk.

Évek óta népszerű a Szombathelyi Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület kiállítása, mely március 15-17. között várja a látogatókat a Büki Művelődési Központban.

A vasúttársaságok legkülönbözőbb mozdony- és vasúti szerelvény választéka látható egy helyen, beüzemelve, működőképesen fogadják az érdeklődőket. A legapróbb részletekig kidolgozott modellekről van szó, a tereptárgyak pedig szinte életre kelnek. 

A miniatűr világ lenyűgözi a mindenre rácsodálkozó kisgyermekeket, de az aprólékos munkát elismerő felnőtteket is! Sok kitartás és szorgalom van az élethű terepmodellek mögött. A körfűtőház és környéke elrepít bennünket egy olyan világba, ami a valóság egy idősíkjának pontos lekövetése. Olyan, mintha a magasból néznénk a vasútüzemet, felülnézetből látunk mindent: a fákat, bokrokat, síneket, mozdonyokat, vagonokat, üzemépületeket. Nagyon precíz, hiteles munkával fog találkozni a kiállítási anyagot megtekintő! 

Nyitva tartás:

Bük, Eötvös u. 11.

Március 15-17., naponta 10-19 óráig
Belépő: 500 Ft 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás