Háy Come Beck - Egy rockzenész és egy író találkozása a boncasztalon (jún. 6.)

2019.05.29. - 00:30 | vaskarika.hu

Háy Come Beck - Egy rockzenész és egy író találkozása a boncasztalon (jún. 6.)

Helyszín: Szombathely, Berzsenyi Dániel Könyvtár

Dátum: 2019.06.06.

Határbontás a szépirodalom és popkultúra között - Június 6-án 17 órakor Háy János író, költő és Beck Zoltán énekes, gitáros, író HÁY COME BECK pódiumestjére várják az érdeklődőket a Berzsenyi Dániel Könyvtár IV. emeleti előadótermébe.

Ha Háy János nem író volna, biztosan egy rockzenekar frontembere lenne. Ha Beck Zoli nem a 30Y-t hozza létre, talán író lett volna belőle. És ha nyolc évvel ezelőtt ez a két ember nem találkozott volna egymással véletlenül, nem hoztak volna létre közös előadást. És ha egy újságíró nem ébreszti fel Háy Jánost egy álmos reggelen, hogy megkérdezze tőle telefonon, mi is a pódiumestjük címe, most nem úgy hívnánk, hogy Háy come Beck.

Az elmúlt időszakban számos rendezvényre, fesztiválra kapott meghívást, az előadásaikban a szépirodalmi és a popkultúra határait feszegető, teljesen egyedi formáció. A közös munka eredményeként tavaly decemberben megszületett a Háy come Beck hangoskönyv, mely ízelítőt ad a verses, zenés estekből. A különleges csomagolásban nem csupán a DVD lemezt található, hanem pillanatképeket rögzítő képeslapok és használatos tetoválás is.


Új hozzászólás