Ilyen volt nekünk a jubileumi Alterába - Fesztiválösszegző visszatekintés

Képgaléria megtekintése2019.07.15. - 12:30 | vaskarika.hu - Fotók: Sophia Suzanne

Ilyen volt nekünk a jubileumi Alterába - Fesztiválösszegző visszatekintés

Egy napja ért véget, mi pedig már emlékidézünk. Hárman tudósítottunk a fesztiválról, kiválasztottunk néhány kedvenc képet és rövid kommentárt fűztünk hozzá. Mindezt megfejeltük még egy utolsó napi, eddig nem közölt képanyaggal és egy cikkbe szedtük fesztiváltudósításainkat. Ilyen volt nekünk a jubileumi Alterába!

Kiss Eszti:



Ez a kép számomra azért különleges, és más mint a többi, mert látszik rajta az, hogy az emberek egy fesztiválon mennyire ki tudnak kapcsolni, mennyire el tudják engedni magukat, a gondjaikat, és tudnak egy kicsit újra gyerekként megőrülni.

Ez a fotó talán a két napról is összességében a kedvencem, sose gondoltam volna, hogy az egyik nagyobb zenekar gitárosa ( Intim Torna Illegál ) egyedül nekem hajol le a gitárjával, és egyedül nekem néz a kamerába. Csodálatos érzés volt.

Ez a kép teljesen átadja azt a felszabadult fesztiválhangulatot, amikor több száz ember közösen érzi jól magát, gátlások nélkül, gondmentesen. Azt hiszem, ezt hívják szabadságérzésnek!

Büki László:

Hogy milyen volt a jubileumi Alterába?

Euforikus

Dramatikus

Erotikus

Környezettudatos

Empatikus (jótékony)

Fantasztikus!

Greffer  Krisztián:

Közel 15 éve Road rajongóként és fotósként így látni a bandát és megfotózni... Lehet nagyobb kívánság?

A rock örök és kortalan, avagy: "Elhagynak százak, jönnek ezrek, a rock katonái egyre többen lesznek."

A színpad nem csak egy „munkahely", a zenész életének része, csakúgy, mint fotósnak a fények. Amikor a gép mögött vagyok, igazán „otthon" vagyok.

Egy kis őrület kell az életbe. Sokkal könnyebb, ha olykor mind megőrülünk kicsit és tombolunk.

Libabőr! Egy digitális világban, ahol telefonnal már az öngyújtó egyes funkciói is kiválthatóak, átjárja a testet, lelket az érzés.

Fesztiválkronológia:

Teltházzal nyitott a 10. Alterába Fesztivál (fotóriport)

2019.07.10. - 12:15 | Kiss Eszti

Teltházzal nyitott a 10. Alterába Fesztivál (fotóriport)

A borús idő ellenére forró hangulattal és teltházzal startolt a 10. Alterába Fesztivál. A forró hangulatot az Idegen zenekar alapozta meg, akiket a Zaporozsec követett majd a Punnany Massif és a Bagossy Brothers adta a talpalávalót az ország legnagyobb kerti partiján.

 

 

Fesztiválkedvencek napja a 10. Alterábán

2019.07.11. - 15:30 | Kiss Eszti

Fesztiválkedvencek napja a 10. Alterábán

A fesztiválkedvencek napján a 30Y, a Kiscsillag, az Intim Torna Illegál, a Kaukázus és a honi rockabilly mindenhatója, az Ed Philips and the Memphis Patrol gyűjtötte maga köré a legnagyobb közönséget. Valamint Hege. ;)

 

 


Milyen három csajjal lenni egy éjszaka? - Dívák Napja a 10. Alterábán

2019.07.12. - 05:30 | Büki László 'Harlequin'

Milyen három csajjal lenni egy éjszaka? - Dívák Napja a 10. Alterábán

A jubileumi AlteRábán csütörtökön a hölgyeké volt a főszerep! Visszatért a korábbi nagysikerű Dívák Napja, így a Magashegyi Underground, az Anna and the Barbies és a Péterfy Bori & Love Band is fellépett a jubileumi AlteRábán. A fesztivál főszervezője, Hege mindhárom hölgynek virágcsokorral kedveskedett!

 


Tapasztalat: esőben állt a bál az Alterábán

2019.07.13. - 09:00 | Büki László 'Harlequin'

Tapasztalat: esőben állt a bál az Alterábán

Pénteken az Alterába Fesztivál talán legnagyobb múltra visszatekintő két zenekarának, a Müller Péter Sziámi AndFriendsnek és a Pál Utcai Fiúknak koncertje kardozott az égiekkel a közönségért - sikerrel.

 

 


Erős nappal zárt a 10. születésnapját ünneplő Alterába

2019.07.14. - 19:00 | Greffer Krisztián

Erős nappal zárt a 10. születésnapját ünneplő Alterába

Az Alterába utolsó napja a rockereket is a Rába Szabadidőcentrumba hívta. A színpadra elsőként egy szombathelyi zenekar, a Smoking Frog ugrott fel, megalapozva a hangulatot, melyet a Fatal Error őrült rockshow-ja tovább erősített. Egy röpke időre az ég is búcsúztatta az Alterábát, de amint az Ossian színpadra lépett, az esőfelhők elvonultak, teret adva a rockmatuzsálemnek és közönségének. A nagy sikerű Ossian után a Road hatalmas látvánnyal izzította a színpadot, végül a fesztivált a Depresszió ütős bulija zárta.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás