Egybeolvadva a csillagokkal a 33. Sitkei Rockfesztiválon

Képgaléria megtekintése2019.09.02. - 01:40 | Greffer Rita - Fotók: Greffer Krisztián

Egybeolvadva a csillagokkal a 33. Sitkei Rockfesztiválon

Ismét nagyot szólt a 33. Sitkei Rockfesztivál! Az idei line-up is megmozgatta Hercseg-hegy közönségét, Lordtól Roadig, Kowától Billig.

A feszivált az Evilution Rock Band nyitotta, akik a régi nagyok slágereivel hangolták a közönséget az estére. A szombathelyi Bagatell zenekar kissé könnyedebb, pörgős alternatív zenéjével immár harmadik éve lép színpadra a fesztiválon. Bár az emberek még elszórva, többen inkább az árnyékba húzódva, mint a színpad előtti forróságban várták kedvenceiket, de szép számmal hallgatták már őket is.

A Falcon Projecttel visszaeveztünk a népszerű slágerek feldolgozásihoz, és kis ízelítőt kaphattunk legújabb saját számaikból készült EP-jükről is. A Radar zenekar Kisvárdáról hozta el nekünk a lendületes rockot.

Amire Deák Bill Gyula színpadra lépett, már meg telt a kápolna melletti domb, a Lord koncertjére pedig megtelt a kápolnadomb. Kowalsky meg a Vega látványos, kicsit lírikusabb show-ja után az estét a Road tüzes tombolása zárta. A színpadi lángcsóvák mellett az igazi látványosság a Világcsavargó alatt felkapcsoltatott digitális öngyújtók fénye volt, mely az énekes szavaival élve egybeolvasztotta a közönséget a csillagokkal.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Misel 2019.09.02. - 05:49
Sőt!Idén olyan nagyot szólt, hogy a falu azóta is a szemetet szedi!
Era 2019.09.02. - 12:57
Kedves Misel!
Csak olyat írj, amit magad is elhiszel. Vasárnap 11-tól már teljesen szemétmentes volt az egész környék.
Misel 2019.09.02. - 13:23
Kedves Era! Ott élek. Soha, egyetlen fesztiválon nem láttam még csak hasonlót sem, pedig megfordultam jó néhányon! A látogatók egy kínai hulladékfeldolgozóvá silányították a helyet, már csak a sirályok meg varjak hiányoztak fölötte! Hát, stílushoz az ember!
egy rocker 2019.09.02. - 18:28
A rockerek nem szoktak ilyen trógerek lenni.
Era 2019.09.03. - 08:48
Kedves Misel!
Gondlom akkor nem jártál sem a Szigeten sem Sopronban. Ajánlom figyelmedbe az ottan készült képeket. Egyébként TE is ott voltál a szemétszedők között, azért olyan fájdalmas ez neked, vagy csak a partvonalról lázítasz?
Misel 2019.09.04. - 18:05
Kedves Era! Sem a szemétszedők, sem a szemetelők között nem voltam. Egyszerűen ez az élőhelyem. Nem lázítok én senkit, csak hát, az igazsághoz ez a szomorú tény is hozzátartozik. Azt nem tudom, hogy a képeken(amelyeket tehetséges ifjú kollégám készített, és gyönyörűek), rockerek szerepelnek-e? de résztvevők, mindenképpen.Tehát, mondhatjuk úgy, hogy az "elkövetők". Amennyiben Te segítettél a szemét összegyűjtésében, úgy még közelebbről láthattad, és inkább lenne érthető, ha jómagad is hasonló felháborodást éreznél.A rendezvénnyel kapcsolatban egyébként ez volt az egyetlen kritikám. Az pedig, hogy a Szigeten, vagy a Volton is hasonló helyzet áll elő minden évben, nem mentség az ittenire. Tehát, nem kell látnom az "ottan" készült képeket, és abban sem követem a példádat, hogy személyeskedő vagy sértő akarnék lenni. További szép napokat!