Vas megye ismét bizonyított - Wellness-ben is TOP-on a térség

2019.09.05. - 19:30 | vaskarika.hu

Vas megye ismét bizonyított - Wellness-ben is TOP-on a térség

Ha wellness, akkor Vas megye. Az Év Fürdője 2019 szavazás eredménye alapján legalábbis ez bátran kijelenthető. A térségből ugyanis három fürdő is bekerült a legnépszerűbbek közé: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Mesteri Termálfürdő is ott a TOP-ban.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője az eredményeket kommentálva elmondta: a Vas megyei fürdők közül legjobban a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szerepelt. A leadott voksok alapján 2019-ben a negyedik legnépszerűbb magyarországi fürdőnek számít. A sárvári az idei versenyen olyan népszerű fürdőket is meg tudott előzni, mint a Gyulai Várfürdő, a Hévízi Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház vagy a Bükfürdő Thermal & Spa - tette hozzá az ügyvezető, majd így folytatta:

"A szavazáson elért eredmény óriási öröm számunkra, hiszen ez újabb visszaigazolása annak, hogy Sárvárt, illetve az itteni fürdőt nem csak a külföldi, hanem a hazai vendégek közül is egyre többen tartják a kedvenc helyüknek. Jó látni azt, hogy aki eljön hozzánk, nem csalódik. Hiszen az, hogy a nyaralás, a wellness hétvége után még egy versenyen is voksolnak ránk, az komoly elégedettséget jelent" - mondta Haller Ferenc, aki egyúttal megköszönte a vendégeknek, hogy a szavazataikkal támogatták a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt, illetve gratulált az első helyezéshez a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőnek.

Örömét fejezte ki, hogy nem csak Sárvárt, hanem Vas megye más fürdőit is láthatóan rengetegen kedvelik. Az, hogy a megyéből három fürdő is bekerült a legkedveltebbek közé, mindenképpen jelent valamit. Haller Ferenc szerint nem kérdés, hogy aki átlag feletti wellness élményekre vágyik, az Vas megyével jól jár. 


Új hozzászólás