HétVÉGe - Pokolgép, előforradalmi zen punk est és lemezbörze a Végállomásban (okt. 19-22.)

2019.10.19. - 00:25 | vaskarika.hu

HétVÉGe - Pokolgép, előforradalmi zen punk est és lemezbörze a Végállomásban (okt. 19-22.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2019.10.19 - 22.

Október 19-én, szombaton a Pokolgép adja immár hagyományos őszi koncertjét a Végállomásban, vendégük a Twister. Másnap, vasárnap immár második alkalommal kerül megrendezésre a szombathelyi Lemezbörze. Október 22-én, kedden pedig egy viszonylag új formáció, a Marthy Dharma mutatkozik be.

Október 19. (szombat)

A Pokolgép adja immár hagyományos őszi koncertjét a Végállomásban, vendégük a Twister.

Belépő: 3.500.- Ft

Kapunyitás: 20.00


Október 20. (vasárnap)

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a szombathelyi Lemezbörze a Végállomásban.  A nagy sikerű tavaszi börze után ezúttal is több ezer lemezből, és egyéb hanghordozóból válogathatnak az érdeklődők.

Nyitvatartás: 10.00 - 17.00


Október 22. (kedd)

Egy viszonylag új formáció, a Marthy Dharma mutatkozik be a Végállomásban.

A formáció 2016-ban alakult sokoldalú, sokat próbált zenészekből. A művészek múltja felöleli a jazz-t, punkot, funky-t, világzenét, alternatív zenét, metált, népzenét. Alapítója Marthy Barna, Fonogram-díjas énekes-dalszerző (Fonogram-díj a Firkin tagjaként 2016-ban) és Bese Csaba, basszusgitáros, aki számos zenekarban bizonyított már (többek közt a ColorStarban és a Besh o droM-ban). A doboknál a kiváló dob- és ütős oktató, Bordás Zoltán, az elektromos gitárnál pedig Kovács Péter (The Tarantino Connection, CACD) hallható. A zenekar maga által kreált műfaja a közszolgálati zen punk, zen and roll, amely voltaképp egy emészthetően spirituális pop indie.

 

A meghatározás azt a sokoldalúságot, frissességet, ugyanakkor dinamizmust hivatott visszaadni, amit az együttes zenei és szövegi világa képvisel. Hallgatható, széles körben befogadható számokat játszanak, ahol az egyszerűség nem megy a minőség rovására, a szövegeket a meditatív játékosság jellemzi életről, halálról, szerelemről és munkaerőpiacról angolul és magyarul egyaránt Ebben az évben jelent meg továbbá a Timespace Rendezvous címet viselő angol nyelvű album is, valamint több single-t is kiadtak a bécsi Red P Music kiadó gondozásában (Állásinterjú, Üres-tele vízió, Anything) több mint 200 ország online piacán.

A bulin találkozhatunk két remek szombathelyi formációval is, színpadra lép a Bagatell és EP megmutató koncerttel az Eticatt.

Belépő: 1.500.- Ft

Kapunyitás: 19.30

Új hozzászólás