Nyert a Gombkötő-Laskovics páros a lánykéréssel is feledhetetlenné tett 21. Isis Dance Open OTP Bank Kupán

Képgaléria megtekintése2019.10.21. - 01:00 | Büki László 'Harlequin'

Nyert a Gombkötő-Laskovics páros a lánykéréssel is feledhetetlenné tett 21. Isis Dance Open OTP Bank Kupán

Szerencsét hozott a 21-es szám a Gombkötő Balázs - Laskovics Petra párosnak, akik a LORIGO TSE táncosaiként megnyerték az Ifjúsági-Felnőtt Tíztánc ranglistaversenyt. Petra számára arról is emlékezetes marad a szombati nap, hogy az eredményhirdetést követően a versenydobogón megkérték a kezét. Gratulálunk!

Október 19-én rendezték meg a Sportházban az Isis Dance Open 2019 táncversenyt, amelyen az ifjúsági és felnőtt korosztály tíztánc, a profik latin, míg a juniorok standard ranglistaversenyen mérhették össze tudásukat a klubközi versenyek után, valamint egy meghívásos latin verseny is zajlott.

Az érmeket és a serlegeket Bokányi Adrienn és Horváth Soma önkormányzati képviselők adták át, az OTP Bank Kupát a LORIGO TSE vezetőjétől, Gombás Endrétől vehette át a Gombkötő Balázs - Laskovics Petra páros.


Az est során közreműködött a LORIGO TSE formációja, a Galaxy Rock & Roll Club és Ruben La Voz énekes, amiről külön képanyagban számolunk be.

Kapcsolódó írásunk:

21. Isis Dance Open - Klubközi versenyek a Sportházban

2019.10.20. - 17:00 | Büki László 'Harlequin'

21. Isis Dance Open - Klubközi versenyek a Sportházban

Október 19-én rendezték meg az Isis Dance Open OTP Bank Kupa klubközi és ranglistaversenyt az AGORA Művelődési és Sportházban, amelyre előzetesen több mint 200 nevezés érkezett. Kora délutántól klubközi versenyek zajlottak gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt korosztályban, latin táncban.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás