Sötét utakon jár a szombathelyi rockzenekar, vagy mégsem?!

Képgaléria megtekintése2019.12.03. - 18:30 | vaskarika.hu - Fotó: Kiss Eszti

Sötét utakon jár a szombathelyi rockzenekar, vagy mégsem?!

Augusztusban új lemezt, most pedig egy ütős videóklipet robbantott a szombathelyi Red Rockets zenekar. November 28-án jelent meg az együttes legújabb videóklipje a lemez egyik húzódalához, a Sötét utakonhoz, amelyről Czirók András (Ciri) a zenekar énekese nyilatkozott.

"A Sötét utakon című dalunk alapvetően egy kicsit borongós hangulatúra sikeredett. Ha röviden kellene jellemeznem, talán annyit mondanék, hogy olyan, mint amikor az ember egy kicsit „túltolja". Itt arra gondolok, hogy igen, ki kell lépni a sorból, nem lehet mindig más emberek véleményére hallgatni, nem élhetjük úgy minden napunkat, ahogy mások akarják és nem is szabad ilyen emberek között maradni. Ez eddig viszonylag egészséges...

Aztán jön az, amikor a sötétségben kergetjük álmainkat és minden földi jóság mámorától megrészegedve, semmitől sem félve rohanunk előre, mert azt hisszük, hogy ez így rendben
van. De nem... Minden álmunk szertefoszlik és sötétségben ragadva ellökünk magunktól mindent amit szeretünk és szerettünk volna megszerezni. Valahogy így gondoltam azt, hogy „túltolja"
."

A dalnak a hangulatát egy story-s klippel próbálták a srácok átadni, melyben Dobó Luszika (a klipp női főszereplője) volt segítségükre, aki kiválóan játszotta szerepét. A srácok támogatója volt még Mészáros József (az USAV8 GARAGE) tulajdonosa, aki helyszínt és káprázatos kinézetű amerikai autókat biztosított a zenekarnak. A vágási és operatőri munka Pozsár Andrásnak köszönhető.

 
És végül, de nem utolsósorban pár kép a forgatásról, amit még sehol nem láthattál ;)

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás