Sosem voltak még ennyien a büki Iparos Bálon - Iparos Bál 2020 a Fürdő Étteremben (videóval)

Képgaléria megtekintése2020.02.03. - 00:10 | Büki László 'Harlequin'

Sosem voltak még ennyien a büki Iparos Bálon - Iparos Bál 2020 a Fürdő Étteremben (videóval)

Február 1-én a Fürdő Étterem adott otthont Bük legpatinásabb báli eseményének, az Iparos Bálnak. A 112 éves Iparos Kör báljának sztárvendége ezúttal Kovács Kati volt.

Ritkán fogadják bálon olyan szívélyesen a médiát, mint ahogy teszik azt a büki Iparos Bál szervezői évről-évre a tollforgatókkal és képalkotókkal. Az egyre népszerűbb bál vendégeit - köztük név szerint a kiemelt vendégeket - Németh Sándor, az Iparos Kör elnöke köszöntötte, tőle pedig névrokona, dr. Németh Sándor polgármester vette át a szót.

A városvezető báli köszöntőjében elmondta, hogy "Németh Sándor szolidan elhallgatta azt a munkát, amit kifejtett annak érdekében, hogy ez a nagy hagyományokkal rendelkező bál ismét régi fényében tündököljön."


Az Iparos Kör évszázados hagyományaihoz hozzátartozik ez a bál, ami mára visszakapta régi rangját, hiszen közel 200-an jöttek el mulatozni a Fürdő Étterembe.

"Köszönöm azoknak akik akkor is kitartottak, amikor nagyon kevesen voltak, elsősorban helybeliek, és köszönöm azoknak, akik a jó bornak nem kell cégér alapon úgy jöttek el most hozzánk, hogy biztos nagyon jó bál lesz. Polgármesterségem óta most vagyunk a legtöbben a bálon, aminek az utóbbi években a Fürdő Étterem ad helyet. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy emeljük a bál fényét. De hozzájárul az Iparos Kör számtalan tagjának munkája, a hivatal munkatársainak szervezése és a művelődési központ tevékenysége is ahhoz, hogy a bál évről-évre színvonalas társasági eseménye legyen a fürdővárosnak" - zárta gondolatait dr. Németh Sándor.

A köszöntők utáni műsort a LORIGO TSE táncosai szolgáltatták, majd a vacsorát követően Kovács Kati adott egy közvetlenséggel teli kívánságkoncertet. A báli talpalávalót a nagyszerű Percsák zenekar húzta. Az est hangulatfelelőse és házigazdája Hegedűs László volt.

 

Iparos Bál 2020: a LORIGO TSE táncbemutatója a Fürdő Étteremben

2020.02.02. - 14:45 | Büki László 'Harlequin'

Iparos Bál 2020: a LORIGO TSE táncbemutatója a Fürdő Étteremben

Február 1-én a büki Fürdő Étteremben rendezték meg a 112 éves Iparos Kör bálját, aminek nyitányaként a LORIGO TSE táncosai tartottak latin táncokból bemutatót.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás