Idén is kaptak a jókedvre! - Büki Horgászbál 2020 a Vadásztanya Vendéglőben

Képgaléria megtekintése2020.02.16. - 20:40 | Szokol Gábor

Idén is kaptak a jókedvre! - Büki Horgászbál 2020 a Vadásztanya Vendéglőben

Február 15-én a Horgászbál adott okot a mulatásra a Büki Horgászegyesület tagjainak és barátaiknak, hiszen a télbúcsúztatás mellett a farsangi időszak az évindító, közösségi munkát megalapozó összejövetelek ideje.

A rendezvényt Csürös Ádám, az egyesület elnöke 2019-es összegzéssel nyitotta meg, majd Baranyai Róbert, Bük város alpolgármestere köszöntötte a jelenlévőket. Beszédében elhangzott, hogy a vendégek korösszetételét vizsgálva nem kell aggódni a pecás utánpótlás miatt, hiszen egyre nő a fiatalok száma a vízparton, ami örvendetes dolog.

A megnyitó után minden résztvevő elfogyaszthatta a horgászbálok történetének eddigi legjobb vacsoráját, majd a Rokonok Zenekar képviseletében Ábrahám Csaba mutatta meg, milyen egy igazi buli. A tombolák értékesítésének megkezdése csak fokozta a hangulatot. Átjárta a vendéglőt az izgalom, mindenki törekedett rá, hogy kifogja az este folyamán a szerencséjét.

23:00-kor megkezdődött a nyertes szelvények kihúzása, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okozott. A számos felajánlás közt szerepelt élővirág, egyedi, fából készült italtartó (természetesen nem üresen) és ajándékkosarak, utalványok is. A legértékesebb tombolatárgyak között szerepelt bőséges ajándékkosár, wellness pihenések, és természetesen a leg-leg, a MOHOSZ felajánlása: egy horgászjegy Vas megye összes vizére, melynek értéke meghaladja a 40.000 Ft-ot! Kovács Ákos, az egyesület alelnöke többször megköszönte az este folyamán a rengeteg felajánlást a rendezvényt ilyen módon támogatóknak. Ez éltet egy nem profitorientált összefogást, ha egy emberként dolgoznak együtt egy jó ügyért!


Összegezve az estét rendkívüli hangulatban telt el az esemény. Ízletes ételekben, jó zenében és természetesen a horgászat szerelmeseinél elmaradhatatlan tapasztalatcserékben nem volt hiány. Kielemzésre kerültek az asztaloknál a környék, sőt, az egész ország horgászvizein használatos technikák. Rengeteg értékes tombolanyereménnyel és ismét egy kedves emlékkel térhetett haza mindenki vasárnap reggel...

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás